Narance i voca

  

Breskva Sadnja

Da               proljece sadnju sadnice dropwise. Pa gdje je to bolje za hibernaciju Breskva - Sadnja- u Na Prikope ili trajno? Pa, ako je jedan do dva               stabala, ali ako namjeravate postaviti vrt? Pogotovo jer bez obzira               polozaja, biljke pocinju se bijeli korijen, koji ce biti               ponude biljnih hraniva. A u proljece, cupanje               Na Prikope ih ozlijediti opet.

A cesto dovodi Vrijeme: toplo               i kise. U vrtu nije isao u, prljavstine, i bubrega su zapocela u rastu. Ponekad               za proljece rupa sadnju presusiti lose, cak i ako su kopali               pada. Nakon slijetanja, oko debla krugovima pukotine,               a to negativno utjece na korijenski sustav.

U ovom slucaju, osim               samo ceste zalijevanje i malciranja.  Na               Pad sadnje u zimskom tlo oko sadnica zbijen, korijenje               ce se razvijati normalno, bubrega i lako zivjeti. Vazno je,               Ne zaboravite na proljece obrezivanje. Ako je vijest o prtljazniku               Odmah mogu formirati kostur, ako ne, onda puca ljeta.

U vrtu               priprema sadnju rupu prema shemi 100h100h80. Odbaci gornji sloj               na stranu i na dnu - je izvezena sa stranice. Zatim ispunjava rupu s mjesavinom               plodno tlo i humusa (2 kante jame). Dodavanje drva               pepeo.

Sve to promijesati i napraviti hrpu cesera. Vrh vise               sloj plodnog tla u 5-10 cm, a mladunce Mi smo stavili na spavanje.

Ako               Ovo mjesto cijepljenja zakopati na 5-10 cm tla skitnica iz               od rubova prema barel. Zatim uliti kante vode 5,4 s malom intervalu               (Pricekajte kada ce biti apsorbira). Ulijte malo sloj tla u stabala               krug i napraviti nasip oko visina debla od 20-30 cm nakon sadnje               rucka breskve lista pregib, pepelnice, itd.

Slijedeca               na obje strane sadnica sipati u dvije kvacice, te ih odijeva               i stablo iz vrecice secera. Dno prishpilivaem torbu na zemlju               ili posipati zemlju kako bi se izbjeglo otpuhan po vjetru. Sada breskve nije strasno ni vjetar, ni snijeg, ni zeceva. Na juznoj strani da bi               guranje malu rupu za zrak.

Proljetni               Uklonite vrecicu, drzi obrezivanje, grablje daleko tlo od maticnih do               dubina cijepljenje i debla obliku kruga. Ulijte i usitnjavanje.  Konacno,               kupiti sadnice u rasadnicima ili iz odobrenih dobavljaca.

Ne potjerati               jeftinoca i velikih primjeraka. To je najbolje da se standardni               iste dobi.  Peach je jedan od najvaznijih svjetlo ljubavi biljke. Uz sazrijevanje sjeni               njegova drva kasni, sto je rezultiralo ne polozi generativnu               pupoljci, plodovi su formirane su male i neukusno.

Pri odabiru mjesta za sadnju treba gledati drugim visokim               stijene u hladu breskve. Raste i na svim vrstama tala razlicite               tekstura. Medutim, to nije pogodan za mocvare,               vrlo gusta, silnosolontsevatye, vysokarbonatnye tla.

Na mjestu,               izdvojena za sadnju breskve za 3-5 godina prije nego vrt ne moze bookmark               velebilje rastu, dinje, jagode, jer su               su nositelji uzrocnika vertitselleza. Propadanja ostatke               korijena djeteline, lucerne i inhibirati rast sadnica breskve.  Stabla u vrtu najbolje je imati 5x3 shemu               m, stane proizvoditi u proljece (ozujak).

To treba imati na umu               breskve koja je vrlo osjetljiva na dubini od pecata sadnica u tlo.               Iako je susa otpornih usjeva, ali dobar urod bez navodnjavanja               ne moze dobiti. Stoga, odmah nakon sadnje, to mora biti dobro               zaliti.

Navodnjavanje vocnjaka breskve, ne bismo trebali tolerirati waterlogging               kao i zbog nedovoljno prozracivanje u pogorsava korijen aktivnost               sustava.  Poseban               vrijednost za obrezivanje, ima pravo oblikovanje krunu. Najaktivniji               primijeniti metodu poboljsana zdjelu.  U proljece               nakon sadnje na podrucju debla ukloniti sve sporedne grane.

Skeletni grane (3-4) lijevo nakon 10-20 cm jedan od drugoga. Dirigent               rezati na bazi gornje bocne grane. U proljece druge godine               grane reda 1 su pruned samo ako su duze               50 cm, ili je potrebno promijeniti smjer njihova rasta. U sljedecem               godine, obrezivanje treba usmjeriti na ostvarenje.

Breskva se razlikuje izrazena sklonost prema preopterecenje plodova, zbog               Sto se cesto dogada, svi proizvodi nestandardnih. Stoga, normalizirani               prinos do preko zime-proljeca usjeva.  U pocetku               ukloniti suhe grane, ostecen, jako razgranatim godisnjaka               dobitak, masti, zadebljanje krune.

Kada izraslina kostanog rastao               gole grane na mjestu, uvelike skracena, tako da u buducnosti               se na njemu puni obrastao drva.  Obrezivanje               Breskva treba provoditi u razdoblju od pupoljka do oticanja cvatnje.               U slucaju smrzavanja stabala obrezivanje treba obaviti kasnije - nakon               pojavljuje se na granama i debla vrhovima.

Nakon ovih pravila daje               godisnje, rasipan plodnih.  Ovaj problem se ne tice jednog               generacije vrtlara. Nacin postupanja s moljac je u rukovanju               stabala s vodom, grijani na temperaturu od 60 stupnjeva.

Dok voda               dosegne lisce stabala jabuka kroz pistolja, njegova temperatura               smanjuje za 5-10 stupnjeva, to je sigurno biljke i stetne               za gusjenice. Cim su dobiva toplu vodu, oni su odmah               pada sa stabla mrtvih.  Priprema               EM-5 je ucinkovito sredstvo za sprecavanje biljnih bolesti               i anti-malware stetocina.

• • • • Kod               obrazac za narudzbu, ne zaboravite ukljuciti vas povratak E-mail               I naziv proizvoda i broj.

Povezani postovi:
  1. musmula

  

breskve

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.