Narance i voca

  

Breskve ulje koristite i svojstva

Breskva ulje - koristite i svojstva.  (Oleum Persicorum) maslac - akcije i indikacije za uporabu.  ulja (baznih ulja, ulje-baza) vec dugo koriste slicne badema kao blagi laksativ, ublazavajuci i detoksikaciju sredstvima.  U medicini Tibetanski breskve ulje je koristena za lijecenje konjunktivitisa.

Avicena preporuca za lijecenje migrene, akutne i kronicne upale srednjeg uha.  kao pun analognih i maslac zamjena prvenstveno kao otapalo za masnoce topljivi lijekovi koji se koriste u injekcija obliku (kamfor, steroidi), kao iu ljekovite masti i kreme.  Peach ulje je nasiroko koristi u modernoj dermatologiji i kozmetici.  To pokazuje protuupalno, ljekovito i toniranje ucinak na kozu.

Hrani, vlazi, pomladuje, tonovi se umorni, naborane i progib koze u razlicitim dijelovima tijela.  Preporucuje se za svakodnevnu njegu za svaki tip koze.  Ulje je pogodno za brigu o problemu, ponuda, osjetljivu kozu djece i starijih osoba. To je ucinkovit u prevenciji i otklanjanju bora oko ociju, lica i vrata.

Breskva ulje stiti kozu od agresivnih ekoloskih cimbenika (vjetar, sunce, mraz) i pomaze eliminirati njihov negativni utjecaj na ljustenje, susenje, opekline i upala koze.  Kao dodatni alat za uporabu u lijecenju bolesti koze (dermatitis, ekcemi, psorijaza), celulit, kao i za prevenciju i uklanjanje pecata koze.  Peach ulja je korisno za njegu trepavica i usana.

To pomaze ukloniti upalu i crvenilo ocnih kapaka.  Na usne eliminira piling i pukotine, i pomaze vratiti sjaj crvene granice usana.  Ulje je takoder koristan za njegu koze ruku i noktiju.

Masaza i lak za nokte i podmazivanje valjka breskve maslaca uklanja njihovu krhkost i fragmentacije, doprinosi njihovu sposobnost i ubrzati rast.  Dobivenih od sjemena zrna breskve obicne persica vulgaris Mill. (Pink obitelji Rosaceae).  Kratki Opis biljke.  Ovo stablo je 57 m visok s eliptickih lisce ostro nazubljeni i jednim ruzicastim cvjetovima.

Voce - aromaticne mesnate drupes bujna sa barsunastim-dlakavi povrsine.  Kosti su guste, izvilistoborozdchatye, okus gorak jezgri. Voce breskva sadrzavati do 15% secera, organskih kiselina (jabucne, vinske, limun, hinnuyu, hloragenovuyu), vitamini (A, C, E, B1, B2, B6 , B15, karoten), pektin,  Bogat set aminokiselina, makro-i mikronutrijenata (kalij, kalcij, fosfor, silicij, magnezij, sumpor, fosfor, zeljezo, jod, nikal, fluor, krom, cink).

Sjemenke sadrze  i do 60% masnih ulja.  Podrijetla i sirenja biljke.  Peach je rodno mjesto u Kini, gdje se pojavljuje u divljih drzave. Rano u mahnito u sjevero-zapadnoj Indiji, koja je usla u Perziji, u Europi, bio je prvi put zasadena u Italiji oko sredine prvog stoljeca. Uzgaja voce u juznoj Europi, posebice Francuskoj, u toplijim dijelovima umjerenog Azije, kao iu odgovarajucim klimatskim u Americi.

Ovo je jedan od najvaznijih plodova usjeva suptropska i umjerena zemalja.  Svojstva i sastav ulja.  Peach masnih ulje je tekucina dosljednost i odnosi se na nondrying ulja. To je svjetlo zute ili bezbojni, bez mirisa, ugodnog okusa uljanih. U svojoj strukturi sadrzi glicerida iz oleinske, stearinske, linolne i linolenske kiseline.

Breskva maslaca -program.  * U kombinaciji s drugim masnim biljnim uljima, kao i  * Kako baznih ulja u obliku aromakompozitsy s prirodnim etericnim uljima.  Masaza s breskve maslac.

Nekoliko kapi ulja od breskve primjenjuje na vrhovima prstiju, podmazati i napraviti njezna masaza na usnama, noktiju kosa, nokti ili koze iz kaljenje.  Masaza za vracanje crvene granice usana.  - Mjesavina breskve i - melissovoe etericnog ulja (23 kapi na 1 zlica masti osnovi).

Obrada usne provodi 12 puta na dan.  Masaza za jacanje noktiju s breskve maslac.  -,  - - Timijan i etericnih ulja.  Postupak se provodi 23 puta na dan, a za 1520 min prije nanosenja laka.  Prijave i maske kada umoran, progib koze i bore  s breskve maslac pozeljno je do 12 puta na dan.

Salveta natopljenom uljem ili aromasmesyu, primjenjuju se na problem podrucja za 1520 min.  Za primjenu ikada koristiti cisti maslac breskve.  Postupak se provodi 12 puta dnevno u trajanju 1520 minuta 1015 dana.  - U cistom obliku ili pomijesane s bademovim uljem ili maslaca  1:1,  - - (12 kapi etericnog ulja u 1 zlica masti osnovi).  Slicno pripremljeni i koristeni aromasmes s etericnim uljima Santana, ruze i tamjana.

Prijave za gori breskve maslac.  (U 1015 kapi na 1 zlica masti osnovi).  Kada snimite bolesnika navlaziti maramice u aromasmesi primijeniti na pogodenim podrucjima i zamijeniti ih svakih 23 sata.  U tkivo sunce gori, natopljena u ulju ili masti aromasmesi, nametnuti na tijelu stranicama s eritem na 1520 min.  Postupak se obavlja 12 puta na dan.  Druga aplikacija.  Iz sjemena je spreman liker breskve.  Kontraindikacije.

Individualni netolerancije.           1000 i neto promjenu: Prethodna Sljedeca

Related rekord:
  1. Voce
  2. loquat - Eriobotrya
  3. Limunska kiselina

  

breskve, breskve voce, breskve maslac, limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.