Narance i voca

  

Tradicionalna uljebaza

Breskva maslaca (breskva kernela ulje, Oleum Persicorum)  Peach maslac je Tradicionalna ulja na bazi za izradu mjesavine za masazu jer polako upija u kozu. Ulje je izvaden iz sjemena breskve. Sastav slican ulja bademovo ulje, breskve ulje tako da mozete nazvati analogni.  Breskve ulje pogodno za tipove koze. Ovo ulje dobro vlazi i omeksava kozu, dajuci joj lijep i zdrav ten.

Pure Skin Care ulje rijetko koristi (samo za masazu i ciscenje koze lica), obicno se dodaje u smjesu s  . Breskva ulje je idealno za njegu koze djeteta. To je takoder cesto ukljucene u dermatologa formulacijama.  Ulje od sjemena breskve se koriste u razne kozne bolesti, sluznice nosa, venski ulkusi, nogu, opeklina. Ulje ima tonik svojstva i zbog toga ima pozitivan ucinak na krvne zile.

Kao dio breskve ulja je mikrokaly, koji je potreban za srce. Takoder, ovaj element povecava razinu hemoglobina u krvi, pomaze kod anemije, povecava tjelesnu otpornost.  Izgled: glatka okus.

Kemijski sastav: Indikacije: brigu o problemu podrucja tijela koja imaju tendenciju da se smanjuju elasticnost;  ekcemi, dermatitis;  laksativ, choleretic.

Povezani postovi:
  1. sok od limuna
  2. marelica
  3. svojstava limuna

      

    breskve maslac, breskve

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.