Narance i voca

  

Pot kulture Breskve

zalijevanje Breskva cijepljenju da badema i trn Od ranih sorti preporuca se: Amsden, rano Rijeke, rano mignon, pobjednik, od kasnije sorte - plemici, nektarina (bijeli i ananas), itd.  Breskve oblik u obliku grma. Destilacija biljke poceti od sijecanj-veljaca, kada ima dovoljno svjetla. Biljke staviti gore za privatne veranda, gdje se dnevna temperatura u rasponu od 4-8 `i` 1-2 noci. Prilikom postavljanja izdanci su izrezali, ostavljajuci 5,6 pupova.

Nakon 10-15 dana biljke mora biti u sobi s temperature tijekom dana i noci 10-12 6-9 ``. Buduci da je prijenos pocinje zalijevanje. Soba, koja sadrzi breskve treba redovito emitirati. Nakon 5-8 dana boravka u sobi breskvi poceti cvatnje. Zatvorenom i na istoj temperaturi dok breskve sadrzi kraju cvatnje.

Slijedeca biljka moze napraviti u prostoriji u kojoj temperatura doseze 18 do 20 12 do 15 `` dan i noc. Breskve stajati na otvorenom, samo u mraza vegetacije.  U ljeto snazan izbojci 20-25 cm dugi pintsiruyut,  Na zrelost voce breskve zalijevati manje, a sadrze na suhom nacinu rada.

Ih Stow u zimi koncem studenog - pocetkom prosinca. Oni prezimiti u podrucjima s minimalna temperatura od najmanje -10-12 `.  Marelice su obicno cijepljene na sljive (lokalne sorte) ili mongolski divlji marelica (raste u juznoj Primorye teritorij). Za boravak kulture preporuca se vrste: crvene obraze, Ambrosia,

Madarski, najbolji Michurin, druga i prijatelja.  Plant obliku, bas kao i breskve u obliku grma. Njega je slican marelica njega breskve. Plodovi marelice zrenja pocetkom u srpanj-kolovoz, koje treba uzeti u obzir pri odabiru vrste za ambijentalno kulturu.

Soba kulture i uspjeti, mnoge vrste sljiva i tresanja. Podloge za njih je obicno okrenuti. Pri odabiru vrste za sobe treba uzeti u obzir potrebu za kulturno unakrsnog oprasivanja. Sljive i tresnje nosio iz prostorije zime na otvorenom u travnju, osim u najjuzniji sorte, koji su prvi u poluzatvorenog prostora EYNOSYAT.

Transplantiranih i rukovanje je obicno cinio u rano proljece. Nakon uklanjanja iz prostora ove zime proslogodisnjim izbojcima su pruned na 3-4 pupa, sto pridonosi plodnih.

Povezani postovi:
  1. marelica kultivara akademska i Khabarovsk
  2. limun
  3. Pita od limuna

  

breskve, breskve voca ... i marelica

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.