Narance i voca

  

Pripremite breskve za zimu

Priprema breskve za zimu je izuzetno vazan cimbenik  koje utjecu na njihovu produktivnost.  Da biste Breskva dobro podnio zimu, to obicno zavoja na zemlju (20-30cm od zemlje), nakon sto je rana na stablu s krpom ili folijom, osiguranje navijanje uzad.  Ova metoda kultiviranja zove stlantsevym.  Kao takav, stabla treba pricvrstiti dobro i poklopac otpalog lisca, kao i zimi u prahu.

Ovo osiguranje ce pomoci pomaknuti smrzavanja stabla zimi. S dolaskom proljeca nakon snijega otopi, potrebno je  pustanje iz navijanje stabla i ravnanje. Za stablo brze nego ravno.

Bolje je da se vezu na nekoliko drvenih klinova iskopao ..  Ne zaboravite na glodavaca, posebno poljske miseve, koji kao da na blagdan breskve korteks.  Za zastitu protiv tih stetnika treba biti oko stlantsa (nakrytiya0 pokrivaju tlo piljevinom (sloj od 10-15cm debljine) i posipati otrov baits i cvatova kreveljiti. Ako glodavaca jos uvijek doci do grane te ih ostetiti, grane treba izrezati pazljivo i posaljite ga na komposta jama.

Cubs Breskva treba redovito (najmanje jednom tjedno), zalijevanje i usitnjavanje oko-debla trajno uvjetima nakon zalijevanja. Za najbolji zagrtati biljke za koristenje grubog pijeska ili humusa. To bi trebao biti sprijeciti pojavu korova i stetnika

Povezani postovi:.
  1. japonica

  

breskve

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.