Narance i voca

  

Kako izabrati breskve?

Za svijetle okus slatkog boja, sa barsunast koze, velicanstven okus i slasni sok ... Pa ipak, jer breskve nisu visoko-kaloricnu plod srednje velicine ima samo 35 kalorija.  Aromaterapeutkinja tvrde da okus Breskvaprekrasan antidepresiv, uklanja iz stanja ravnodusnosti i apatije, a stimulira mentalne sposobnosti, poboljsava pamcenje i koncentraciju.  Peaches na trzistu i trgovina, kako odabrati?  Zrela breskve odabrati nije tesko.

To odise jaka, sjajna okusa i gipko, kada lagano ga stisne u svojim rukama.  Peaches dolazi u mnogo varijanti, koje se razlikuju ne samo u mjestu rasta, ali i po boji i okusu. Pulpe od zrelih bresaka moze biti ruzicasta, bijela ili zuta. Pink i bijelo meso je slatko, mirisno zute vise.  Dobro upucen u zrele breskve ose i pcele. Slobodno za kupnju voca na kojima sjede.  Ako jos uvijek imate dobio nije jako zrele breskve, ne brinite.

Kako odabrati breskve?

Oni mogu sazrijevati, ako drzite nekoliko dana na sobnoj temperaturi. Mozete cak i ubrzati proces zrenja, estpolozhitpersiki u papirnatu vrecicu s bananama.  Strucnjaci takoder tvrde da  najukusnijih breskve uvijek dobiti malo nepravilnog.

Svjetlo asimetrija je ne samo dobar u umjetnosti:)  Vmagazine, osobennone u sezoni, mozemo kupiti, u pravilu, voce je vec proslo kemijsku obradu: na breskve nije pokvaren, uzimajuci nam iz dalekih zemalja, s njima se postupa na stazi plina sumpora konzervansa, koji uz Voce sazrijevaju u zhepozvolyayut puti.Esli zelite znati koliko je obradeno voce, razbio iznih. Ako kemijsku zastitu overzealous, kosti suho unutra i bit ce ugovoreno.

Od takihpersikov mozhnoprigotovit kompot, pita, varene.Glavnoe - ne jesti sirovo ih. Barem, ne davatdetyam. Ako kosti ostao netaknut breskve jesti i uzivati, samo obyazatelnopomoyte prije jela.

U principu, ako kupite breskve u trgovini, morate slijediti isti kao i preporuke za kupnju na trzistu.  U Kini, breskve simbolizira dugovjecnost i smatra se jednim od glavnih komponenti eliksir mladosti.  Peaches se cesto preporucuje ukljuciti u prehrani prehrani: svjeze breskve doprinose probavu masne hrane, pa breskve desert u finalu dobru veceru ce biti vrlo korisna.

Nutricionisti savjetuju breskve soderzhatsyasolikaliya - onipomogut s bolestima srca, kao sto su srcane aritmije  zbog sadrzaja vitamina A, C i B voce breskve preporuciti za povecanu sklonost prehlade: oni pomazu tijelu prilagoditi nepovoljnim uvjetima  Cuvajte breskve!  Oprez s obzirom na aromaticnim Peaches imaju alergije, dijabetes i ljudi koji su skloni pretilosti.

Povezani postovi:
  1. Lemongrass - rod listopadnih
  2. narancasta

  

voce, breskve

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.