Narance i voca

  

Dunja Samo savrseno rjesenje

Secer - 1,2-1,5 kg  Dunje temeljito oprali od "top", oguliti. Izrezite svaki plod na 4-6 kriske. Pazljivo uklonite teske jezgre. Zatim rezati na upit - dolkai, kriske ili kocke. Dunja - samo savrseno rjesenje

Ulijte hladnu vodu tako da voda pokriva dunja: dunja, a ne plivati ??u vodi, a istodobno je to pokriveno.  Stavite na vatru i kuhati dok ne omeksaju. Dunja cuva vrlo dobrom stanju, tako da je tesko, ali pokusajte da ne progutati, tako da ne propada.  Zatim njezno uhvatiti dunja kriske s prorezom zlicom i stavite ih u neki brod.

Bujon soja. Ako ne procijediti, brew ce biti malo oblacno.  To decoction, moramo o 2 salice, i moze biti 2,5 - to sve ovisi o tome kakvu pekmez vam se svida, i koliko ste ga stavili secer.  Na toj osnovi, bujon i secerni sirup kuha: preko niske topline, dijelovi zaspi u secer bujonu.  Kada sirup je spreman, staviti ga u kriske kuhane dunje.

Kuhati oko 7 minuta na visoke topline, a zatim skrenite dolje plamen i pirjati dok dunja kriske ne postati transparentni, a sirup nece dobiti lijepe ruzicaste boje. Pokusajte da ne proguta. I ne zaboravite da uklonite pjenu.

Ako ste se odlucili staviti limun, zatim ga staviti zajedno s kuhanim kriske, prethodno provernuv kroz mljevenje mesa.

  

dunja, dunja, limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.