Narance i voca

  

Dunja neobicne i korisne biljke posebno za zene

Dunja - etonebolshoy Bush wc ladkimi slican Apple voca. Od tih, dzem, pekmez, napravite desert. Dunja je neobicna i korisne biljke, posebno za zene. Evo zasto - to je vjerovao da svjezeg soka dunja vrlo korisna cak i ipomogaet  .  Dunje su vrlo popularna kod gastritisa, kolitisa, akutne respiratorne infekcije, kasalj i bronhitis.

Za vanjsku primjenu dunja se koristi za lijecenje opekotina, rana, dermatitisa. Mozete isperite podrazaje dlyazazhivleniya usta.  Bolesti probavnog sustava su uspjesno tretirane ovom neobicnom voce koje se moze koristiti cak iu slucajevima trovanja. Korisni kao i dunje sjemena - oni su napravljeni od biljnih cajeva i tinkture.  Tu su i fini pogled na dunje, koje nisu nista manje plezny. Na primjer - japonica.

njeni plodovi sadrze mnoge organske kiseline i tanina. Pody dunje sadrze puno pektina, zbog cega njihova upotreba nuzna u podrucjima radioaktivnog oneciscenja i ljudi koji rade u opasnim zanimanjima.  Sadrzaj vitamina C japonica mogu natjecati s limun.

Njegova lechenye svojstava definirana samo visok sadrzaj askorbinska kiselina, karotena, fenolni spojevi. Margny, fosfor i kalcij takoder se nalaze u dunje u velikim kolicinama.  Ako ste smanjene kiselosti zeluca - bit budala dunja.

Cvijece japanske dunje pomoc za kasalj i bronhitis - suseno boje ispune s kipucom vodom i inzistiraju 1 sat, a zatim se pola salice 3 puta dnevno.  Dunja je nije tako popularan voce u sjevernijim, ali ako vam se dogoditi da ga kupi - budite sigurni da koristite sa zdravstvene beneficije.

  

dunja, japonica, limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.