Narance i voca

  

Japanski dunja biljka

Biljni japanske dunje nepretenciozan, ali ne voli kiselo tlo s stajacice, photophilous. Stavite ga na istoku ili zapadnoj strani vrta prolio, da ne spominjem na sjeveru, i zeljeni efekt nece dobiti naknade ne sazrijevati, grmlje u zimskom zamrznuti malo.  Nasa japonica cucanj Bush, djelomicno decumbent. Grmlje raste na stetu potomaka, koji cesto prestici majka snima.

To je razlog zasto tlo oko dunja, i uvijek ima labav, ne skitnica do sljedeci put kada ne ostetiti obradu horizontalne puzanje stabljike. Nasa grmlja rastu u promjeru i 4 5 m  Dunja ima vise vegetacije od travnja do smrzavanja. Kako bi se povecala otpornost na niske temperature i bolje dozrijevanje voca ne bi dusicnih gnojiva i organskih samo u malim kolicinama.

Fosfor, kalij i mikronutrijenata gnojiva cine sustavno na postavljena stopa za vrtove.  Iako je prilicno japonica mraz, snijeg pokriva. Tako pouzdan, jer je pad nije uvijek pogodno za pripremu biljaka za zimu.  iz sjemena. U vrijeme plodnih je da unesete rano.  Do njih mijesanje s pre-oparen borove piljevine svezhenapilennymi.

Jesu li posijano kada je tlo tek na pocetku otopiti, snijeg nije otisao u potpunosti. Uvjereni da bez stratifikacija klijanje je losa.  Obrada i prijavom u trgovini zlatom i amber segmentima Japanski dunja spremljene cjeline i jedan od njegovih apetita vrste uzroka. Poslastica, i samo.  Zetva japanskih dunja za buduce koristenje nije komplicirano ni za pocetnike. Volim kuhati bez kljucanja, compotes (sterilizacija).

Takoder je vazno da se za preradu secera dodamo dunja je mnogo manji nego u praznine i ostalog voca.  Izrezite i staviti u staklenke (kapacitet 13 litara) za oko 1 / 3 od lobules dunje voca, ih poliju s kuhanim vodom, nakon 2 minute ulijte secera sirup (oko 300 g po 1 litar) i zatvorite metala poklopac. Koristi se za tu svrhu i plasticni pokrov s dva ispupcenja.

Compotes, kuhani i prekriven plasticnim poklopcem su dobro ocuvani u podrumu za dvije godine.  Naravno, kao kompot se moze pripremiti dodavanjem drugog voca, i, obratno, Voce dunja japanskom se moze koristiti kao aditiva. Mi kuhati od nje i ukusni kandirano voce. Nacin pripreme je isti kao i kandirano voce iz drugih plodova, ali okus i izgled, oni su superiorniji od svih ostalih.

Sahari obicno stavi manje, trajanje kuhanja takoder je smanjen, kandirano voce i kuhati nekoliko trikova.  Mirisna jabuka pekmez dobiti uz dodatak dunje u bilo kojem omjeru (obicno 1:1).  Voce dunja Japanski i staviti u juhu s kupusom. Ispada mirisne, poboljsanje njezin okus i prehrambene kvalitete, bolje odrzavati ne kiselo na sobnoj temperaturi 23 dana.

Shepel II

Povezani postovi:
  1. Cetiri vrste voca
  2. sorte marelica
  3. narancasta slatko

  

japonica, voce dunja, dunje

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.