Narance i voca

  

Kineski dunje

Jos jedna velika dunja biljkaIve Kineski (lat. Pseudocydonia sinensis). Ima dva kotiledona cvjetnjaca biljka obitelji Pink (na naloga Rosaceae), porijeklom iz istocne Azije ...  Ovaj razred je izvedeno selektora (TS Vasilenko, IM Ryadnova) Krimski Eksperimentalna postaja VIR od dunja stabala autohtonih oblika. Ova raznolikost se distribuira uglavnom u regiji Sjevernog Kavkaza.

Samo ...  Trenutno, vinogradara i uzgajivaci znaju nema mnoge vrste dunje. Sve vrste ovog prekrasnog i vrlo korisno stablo na principu klasifikacije mogu se podijeliti na odredene ...  Podrucju bivseg Sovjetskog Saveza dunja je dosta rijetka, iako se u juznim dijelovima moze cak vidjeti veliki vrtovi koji su dobro uroditi plodom i proizvesti dobar urod. Medutim, gradani Rusije i ...

Slucajnost je dobra stvar. Uostalom, u slucaju predstavljen vrtlare Teplovsko razred dunja. je nabavljen u selu Nachalova da je u Astrakhan regija, pustanje domacih (polu-) ...  Dovoljna razne dunja kultivara su tiskani u Rusiji Teplovsko dunja, Krasnoslobodsk i drugi. Ove vrste dunje, izvedena na stanici VIR, Volgograd regija, su vrlo razlicite ...  Dunja je vrlo ukusna, s opor okus i delikatna aroma pojedinih voca.

U Ukrajini i Rusiji s vocem upoznao nedavno, jer je uzgoj tih plodova ne ... Kineski dunja Sve vrste mirisnih dunja i mirisno voce sa svijetle zute koze i okrugli ili blago kruskoliki. Razmnozava sjemenom ili sadnice.

Posebno fascinantno i lijepo u cvatu, ...

Povezani postovi:
  1. narancasta
  2. Limun

  

dunja

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.