Narance i voca

  

Kako raste limun kod kuce?

Soba je limun s kozast lisce zeleno svjetlo. Cvijece su bijele i imaju ugodan miris. Mjesto limun u zatvorenim prostorima moze biti na bilo koji Windows, ukljucujuci i one na sjeveru.

Plodnih stablo moze se uzgaja iz sjemena, njih zasadili odmah nakon uklanjanja ploda, a nakon 2-3 tjedna bit ce mladice.  Unutarnjeg sorte koje su najbolje "nove Gruzije", "Meier", "Pavlovsky".Kako raste limun kod kuce? Medu premaloj sobi limun treba napomenuti sorti "Genova" i "Eureka". Takoder nije lose ocjene "Ural", "Kursk", "Maikop". Potonji istice najvise produktivnosti. Za visoki su vec spomenuti "nove Gruzijski" i "Niznji Novgorod" i "Lisabon".

Neke sorte su hibridnih podrijetla. Oni su karakteriziraju rano plodnih, u izobilju cvatnje, koja bi trebala biti pod kontrolom nego sto neki jos uvijek nisu uspjeli otvoriti pupoljci. Za hibridne vrste ukljucuju "Meyer" i "Ponderoza."  Mjesto limun u zatvorenim prostorima moze biti na bilo koji Windows, ukljucujuci i one na sjeveru.

Plodnih stablo moze se uzgaja iz sjemena, njih zasadili odmah nakon uklanjanja ploda, a nakon 2-3 tjedna bit ce mladice. Ove limun ce plodom tek nakon 8 godina, ponekad cak i cekati 20-30 godina, s limun zahtijeva skladu s uvjetima poljoprivrednog uzgoja.  Kako brzo dobiti od limun lezaj, to bi trebalo uliti, koji u kruni sadnica, koja je navrsila godinu dana cijepljenju bubrega ili rezanje stabala vec su poceli donositi plodove.

U ovom slucaju, cvjetanje pocinje u 2-3 godina, tada mozete ostaviti voce, sljedeca nacela: 10-15 zreli ostavlja - jedan jajnik.  Jos jedan ucinkovit nacin - da se biljka reznice. To se moze kupiti u botanicki vrt ili amaterski vrtlari. Valja napomenuti da su sve uvjeti za rezanje treba biti sto je moguce blize uvjete u kojima zelite da raste limun.

Starost rezanja treba biti najmanje godinu dana, a rezanje treba imati najmanje 3-4 listova.  Cijepljene prema faktor rasta korijena i onda zasadi u cistu vlaznom rijecni pijesak i pokriti posudu. Stavite ga na svijetlo mjesto, ali sjetite se da to ne bi trebao biti pod utjecajem izravne sunceve svjetlosti.

Oko mjesec dana kasnije na limun razviti korijenov sustav. Nakon toga, za rezanje mogu biti transplanted u vise prostranu kapacitet i cine na otvorenom.  Najbolje mjesto u sobi za drvo - prozor prag.

Ali u zimi, hipotermija moze korijenski sustav, narusava normalno funkcioniranje metabolickih procesa u biljkama. Konkretno, ometa kretanje vode iz korijena do lisca. Medutim, problem je lako skinuti, samo zamotajte barel s limun izolacijski materijal ili staviti pod dno pjene.

Posebna pozornost je u porastu limun u kuci treba dati tehnika gnojivo.Kako raste limun kod kuce? Nije potrebno, kako bi stablo je narasla sto je brze moguce prekomjerno gnojiva. Tako da samo unistiti biljke.  Intenzivna hrane limun bi trebao biti u proljece, kada se osobito dinamican rast, i oni zahtijevaju dodatni izvor da se akumuliraju hranjive tvari za buduce plodnih.

U zimi, minimalna granica za gnojiva. Gnojivo se uvodi u vodenoj otopini koja sadrzi 5 g superfosfat, kalij nitrat u 1 litri vode.  Kao preljev, mozete koristiti drvo cips i pepela, kao i kemijska gnojiva koja sadrzi dusik, sto je jedan od kljucnih elemenata potrebnih za normalan razvoj.

K gnojiva moze dodati par grama bakra, cinka, kao i elementi u tragovima su takoder vazni za biljke.

  

limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.