Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Lemongrass na okucnica

Lemongrass u vrtu podrucju.  U prirodnim       Lemongrass koje su pronadene na Dalekom istoku. U svijetu znamo od 14 vrsta       Magnolia.  U nasoj zemlji raste jedan tip - Schizandra Kineski. On je       najvrjedniji svojstva.

Cvijece, lisce i stabljike su ga jako fino       lumonny okus. Ova nekretnina, postrojenja i duguje svoje ime.  Od ostalih sumskih plodova magnolija stoji korisna svojstva       svojim plodovima. Oni sadrze tvari koje imaju tonik       ucinak na ljudsko tijelo.

Pica plod, lisce i kora magnolije, kao i doprinose za infuziju       osloboditi umora, povecanje radne sposobnosti. Voce sadrzi secer       proteini, limunska, jabucna i vinska kiselina i vitamina. U svjezem  Bobice       Schizandra ne koristite, oni gorko-kiselog.  Bobice se koriste za izradu zele i dzemova.

Listovi su spremni       tonik caj s ugodnim limun okusa.  Lemongrass - kopriva vino s upletenom stabljike, dosegnuvsi       12 m visine i oko 2 cm debljine. Svaka kosnica obicno 4,5 vinove loze.       Kineski Magnolia drvo krhki, naborane kore, smede lisce       glup zelena, malo mesnate, jajoliki ili elipticne.Lemongrass u vrtu podrucju. Voce - bobice       crvena, u racemes. Oblik kruga bobica, sferni ili obratnovidnaya,       malo izduzena.

Oni su socan i mekan, a karakteristicne arome. Zreo       Bobice drzite dok mraza. Jedna loza se moze dati prinos 4-5 kg ??voca.

Lemongrass - photophilous biljka pod hladu ili voca, zahtjevan       na tlo. Ne podnose preplavljen i preplavljen tla. Korijenov sustav       povrsina.

Razmnozava sjemenom, korijen slojeva, odojak, reznice.       Kad sjeme umnozavanje najlakse sijati svjeze voce bere za zimu       dobro kuhana ili greben u proljece stratificirani u dvije       mjeseci od sjemena. Kad sjeme umnozavanje Schizandra pocinje donositi plodove       5-6. godine.

Lemongrass je nedavno postao popularan sa vrtlarima, i oni su u potrazi za priliku           sade u svojim dacha to jos uvijek egzotican, ali to           korisne i atraktivan za grmlje oko bobica.  Vrlo jednostavan i pouzdan nacin da se reproduciraju magnolija - korijen puca.       Stari grm loze podloge i raste iz mladih odstupiti       puca.

U rano proljece, mozete odabrati najjaci pucati od baze       Bush, pazljivo iskopaju svoje skare i izrezati dio gomoljasto i       mladi korijene.  Odmah staviti na stalno i zamulchirovat. Ovaj let ce se       u imajuci u 2-3 godine.

Sporedan korijene u vino pocinje rasti istovremeno s odmrzavanje       tla na 2-3 cm, i zaustaviti njihov rast, nakon smrzavanja.  Najbolje vrijeme za sadnju Magnolija stalni je drugi       polovici travnja. Lemongrass bacen u dubinu jame sadnje 40 cm u promjeru       50 cm

Ako nije dovoljno plodne zemlje u slijetanju jami napravio 8-10 kg       humusa ili komposta, i 200 g superfosfat. Za trajno biljke,       moze biti zasadena u dobi od 2-3 godina, oko trellises ili ograde na udaljenosti       1,5-2 m po biljci od drugog. Cim vina ce pobjeci svojim       potrebno vezati, inace biljke ce pruziti obilje rast korijena i ne uzeti       na ostvarenje.

Zastita magnolija:           Tlo pod biljke bolje, ne samo da ne kopaju, ali ne popustiti,           da ne ostetite korijen povrsine. Tlo pod grmova trebamo jedni           proljece zagrtati biljke. Mulch godine pereprevaet i postaje gnojiva.

Bolje Schizandra usjeva ukloniti suhe i visak zadebljanje Bush       snima u ljeto i jesen u proljece obrezivanje biljaka snazno tece       sok, koji iscrpljuje vinove loze. Smatra se da je Schizandra Kineski se ne boji mraza,       ali pod nasim uvjetima, to moze biti uzgaja samo s skloniste tijekom zime       razdoblju.

  

magnolija, Magnolia Kineski, limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.