Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Liana moje Magnolia

Vrtovima koji poloze moje mjesto u vrtu cesto prestaju se diviti predivnom zelenom zidu. Shiny smede stabljike su prekriveni liscem, vijencima visi od tri tapiserije, to je prilicno rano u ljeto, kada je prekriven bijelim cvijecem, a pada s kicankama crvene bobice, ribiz-crveni, kao, ali duze.  Proizlazi Lemongrass elasticna i izdrzljiva. Njihova vrhovima su uvijek u pokretu.

Liana moja magnolija , uzgaja iz sjemena, prije dvadeset godina, dobio s Dalekog istoka tajga planine Research Station, koji se nalazi na zapadnom zidu kuce. Za sadnju sadnica iskopao jarak dubine 60 cm i sirine 50 cm na dnu da je izli za drenazni sloj (10 cm) slomljenih cigle i sljunka, onda je zaspao tlo jarak vrt pomijesana s humusom, dvije kante, 300 g superfosfat, tri salice pepela trcanje metar.

On me stavio na udaljenosti od 0,5 m jedna od druge. Uz rubove rova ??i staviti dva stupa na visini od 2,5 m izmedu njih, izvukao zice, koje veze komade izolirane zice na broju zasaden grmljem. Donji krajevi zice povezane s klinovima presao u broj sadnica, mladica i Lemongrass su sklupcati. Mladi plod grmlje Magnolia je zapoceo u petoj godini nakon sjetve.

Pupovi cvatu 18 dana nakon pocetka SAP toka, oko pocetka svibnja, a plod formiran jako dugo vremena, sve do sredine rujna, a tek onda pocinje rasti voca. Sam ih skupljati za 45 dana do pune zrelosti, dok su jos cvrste. Bobice su se rasprsili tanko u zraku su sazrijevaju brzo.  Magnolia sjemena dobivena iz biljaka uzgajaju u europskim zemljama, moze se sijati nakon zetve, bez raslojavanja. U proljece, oni proizvode dobrim plodom.

Vrtovima bi trebali biti svjesni da je cuvanje sjeme magnolije moze biti samo najvise sest mjeseci.  Vrlo jednostavan i pouzdan nacin razmozheniya loze korijen puca. Stari grmovi magnolija gomoljasto raste, i odstupiti od njega puca. U rano proljece, mozete odabrati najjaci pucati daleko od baze grma, pazljivo iskopaju svoje skare i izrezati jedan mali dio gomoljasto i korijena. Odmah staviti na stalno i zamulchirovat. Ovaj let ce doci u ostvarenje u 23 godina.

Mozete siriti ovu biljku, i iskorjenjivanje zelenih reznica. Prije nekoliko godina sam odrastao vina zelene reznice, stavite ih na suncanoj strani juznog dijela ograde, gdje su rasti i donijeti plod do sada. Schizandra Kineski se ne boji hladnoce. Jedna zima u mom dijelu temperatura zraka pala na minus 42 ', a iako je vinogradima nakon toga zime nije u cvatu i ne uroditi plodom, jer su prezivjeli.  Tlo pod biljke ne samo iskopali, ali ne labavo, strah od ostecenja povrsine korijena.

Gnojiva, te mineralnih i organskih tekucina ce oploditi proljece tlo gnojiva vide.P dusika, fosfora i-potasa u jesen. Tlo pod grmlje svake jeseni malciranja s kompost ili treset polupereprevshim na korijenski sustav zime grma magnolija Ne winterkilled, a ljeti nije presusio. Mulch godine pereprevaet i postaje dodatna gnojiva.

Izrezivanje Lemongrass do ljeta i jeseni, uklanjanje suhe i suvisne mladice bush zadebljanja. U biljke proljece obrezivanje, "Cry" snazno tece SAP, koji iscrpljuje vinove loze.  A. Turka

Povezani postovi:
  1. marelica
  2. narancasta
  3. loquat, musmula

  

Kineski magnolija loza, magnolije i limuna

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.