Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Znacajke uzgoja vinove loze

Znacajke uzgoja vinove loze.  U posljednjih nekoliko               godine u hortikulturni krugovima, puno razgovarati i pisati o Kineski magnolija. Ovo pozornost na ova biljka u potpunosti opravdano.

Dokazano je da               to je vrijedna ponajprije kao veliki stimulans i tonik               alat ne prinos do Ginseng i uvelike prelazi               Pantocrinum droge. Tinktura magnolija brzo ublazava umor               i umora, povecava fizicku i mentalnu aktivnost, uzrokuje               val snage, snage, apetita.  Siri Schizandra moguce, od svjeze ubranih sjemena. I bi tako.

Sjemena prije               sadnja treba prostratifitsirovat. Prikupljeni plodine,               koji dospijevaju, obicno kolovoz-rujan, uliti med               izdrzati mjesec dana.Znacajke uzgoja vinove loze. Onda sjemenke su odvojene od pulpe, opran, smjesten               u przenim krupnozerny pijeska i drzati na sobnoj temperaturi               i dovoljno vlage za mjesec dana, a zatim je zadrzao sve do proljeca               do proljeca na temperaturi od 0 ... 4 stupnjeva Celzijusa.

Trebao bi slijediti               To sjeme bili su mokri svih vremena.  Ih Sow               u tlo do dubine od 1-1,5 cm i pokrijte folijom. Sadnice se               sredinom svibnja.  Korijenov sustav               vlaknast vina. U sredini se nalazi na dubini od 40 cm,               Stoga je potrebno pripremiti mjesto za njega na poseban nacin.  Potreban               iskopati jarak dubine 70 cm na dnu da popunite ideju odvodnje               sljunka i pijeska sloj 15 cm

Ostatak rova ??popuniti               hranjivih tvari smjese, koji se sastoji od 50% razgradenih lisca               10 - rijecni pijesak, 20 - gnojivo, 20 - dobar travnjaka               zemljista. Magnolia sadi jedna od druge na udaljenosti od 60 cm raste               ga je u nasoj situaciji je specifican.

Prije svega sto trebate da bi               korijena od isusivanja i pregrijavanja. Dakle, na juznoj strani, na udaljenosti               0,5 m od biljke treba staviti do stit noge od bilo kojeg               materijal: sperploca, tkanina, karton, a zamulchirovat povrsine tla.  To bi trebao biti               sjetiti. Sto Schizandra - lianoobraznoe biljka, moze se postaviti               do visine od 10 metara, ali za to mu treba resetka.

Kada raste               Schizandra treba uzeti u obzir svoje velike potrosnje vode na redovito               odrzavanje optimalne voda - zrak rezim, izbjegavanje susenja               tla i voda stajacica, jer obje negativno utjece na               na razvoj i plodnih biljke.  Ponekad vrtlari               zale da Schizandra mahnito raste, pruza dovoljno rasta, ali ne               voce.

Ova pojava se dogada u slucaju da Magnolia u hladu               stabala - susjeda. On je potreban da bi se hladu korijen od pregrijavanja, ali               ostaviti savjet na suncu.  Na               skladu s tim pravilima, svaki vrtlar moze dobiti limun trave.

Njegov plod se zove plodova pet okusa. Doista, njihova praznih ruku               ne moze biti u odnosu na vrijednost tvari sadrzanih u njima, niti               ljekovita svojstva. S tim u vezi, preporucujemo: njegovati Schizandra               Zdravlje  Pitanje. Mogu li ocistiti ribnjak po EM i               Koliko dugo moze plivati?  Odgovor.

Sto se tice oneciscenja jezera i akumulacije,               da je glavna tvar u njima svi isti organski, osim ako naravno ribnjak               ne nalazi direktno na kemijske tvornice. Sto se tice               pun tih spojeva su apsorbira i unistili mikroorganizmi               prilicno se moze reci. No, cinjenica da ekologije spremnika za vracanje               koristeci snazan elektromagnetskom simbiozu mogu biti - to je sigurno.

Opet, gdje je garancija               da je ribnjak se cisti, a tko ce kontrolirati koncentraciju preostalog               je stetnih tvari ... pa nakon dodavanja  "Baikal-EM1" plivati ??u njoj jos uvijek mogu samo preporuciti posebne usluge,               potvrduje cistocu.

  

Kineski magnolija loza, magnolije i limuna

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.