Narance i voca

  

Limun pita

Nabavi 1 / 2 omot kvasca (oni koji su bili prije - pritiskom - ili racunati na nysheshnie, suha), 1 / 2 salice vode, 1 paket margarina (. 250 gr) Moze se u potpunosti otopi, mozete jednostavno pomijesati s tople vode, tada ce podtaet i dobro mijesati, brasna - na dosljednost gustog vrhnja, promijesati. 2,1 limun (ovisno o tome sto udio tijesta / punjenje vam se svida) kuhati za 3-5 minuta, zatim nadjev, za svaki limun - salice secera .

Mozete koristiti jabuka umjesto limun, sto limuna, onda pitati prije preporucujemo onima koji ce jesti, kako se oni odnose na nasyshennomu okus polet, ako ne, sto bolje zuti sloj cut (izrezati bolji s kuhanim). Tekucina, sto kuhana limun, Mozete koristiti test umjesto vode.

Vecina testova legao vanjska strana u obliku (ja koristiti razemnoy zid), na vrhu limun, to opet tijesto (ne moze u potpunosti pokriti, i napraviti crtez, ali ne zaboravite da je punjenje je dosta mekano tijesto u njoj ce potonuti malo), a zatim ispeci (imam slomljena termometar u pecnici, tako da ja ne mogu reci sto temperatura - u prosjeku mozda ...). Ako je pec u obliku razemnoy, kolac moze biti malo curenja po savovima.

On ne bi previse suha, tako da spremnost provjerava morati gledati pazljivo kako ne bi zbuniti vlagu iz punjenja i tijesto vlagu.  Recept poslan Masha - f_g@mail.ru

Povezani postovi:
  1. za aroma

  

limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.