Narance i voca

  

Limun kolac od bjelanaca pita

Fluffy kolac od bjelanaca preko pita punjenje s blagim raj na zemlji! Za pripremu  kolac od bjelanaca sa stopom od 8 obroka, uzeti:  6 zlica kukuruzni stirak  1 tbsp. plus 0,25 umjetnosti. secera (opcionalno)

2 TSP naribane limunove kore  1 / 8 zlicica za caj krema od Tatarin  1 / 2 zliciceLimun kolac od bjelanaca kiseo s ekstrakt vanilije. Limun Pita s kolac od bjelanaca prvi list tijesta rasporediti na cookie sheet i posuti malo kuhanje sprej.

Rubove valjak da ga zavoja, tako da kasnije ne prosuti iz nadjeva.  Sljedece stranice nokautirati tijesto na vrhu prve, natapanje kisnicom svaka sprej. Stavite pita za 20 minuta u pecnici dok se ne stjece zlatne boje, a zatim staviti ohladi na sobnoj temperaturi.  Kukuruzni skrob mijesa s vodom i promijesati dok se skrob potpuno rastopi. Ovdje je voziti salicu secera i sok od limuna. Cook preko srednje topline za 5 minuta, dok smjesa uzavre. Zatim tuku dok debela.

Ukloni lonac od topline, pogon na sadrzaj zumanjka, zatim se vratite spremnik topline i krckati za 2 minuta tijekom kojih smjesu treba zgusnuti znatno. Umijesajte limun polet i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.  Jaje bijelo pomak u veliku zdjelu i umutiti elektricni mikser dok ne pjeni. Dodaj ekstrakt vanilije i vrhnja kamenca, premlacivanje do meke pjene.  Ovdje je voziti preostali secer.

Zlica za provjeru hoce li to raditi iz pjene da tvrdi krov (za to dodir pjene konveksnog dijela zlicu na pjena mora ostati brda).  Cover punjenje tijesta limuna, vrh s proteinima smjesu sa zlicom i napraviti humci. Pecite 6 minuta dok kolac od bjelanaca pocinje bruniranje.Limun kolac od bjelanaca kiseo s Put ohladi barem sat do dva, a zatim poklopiti i drzati u frizideru poslati do hrane limun pita s kolac od bjelanaca na stolu.   2011  . Sva prava pridrzana.

Razmnozavanje je zabranjeno.

  

sok od limuna, limun torta, limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.