Narance i voca

  

Limun kolac od pet limun

Za to pita zelite sok pet limun, i pretvara ga dosta kiselo. Mozete pokupiti i sok od narance, boja je samo divno!  Napravite od 300 grama brasna, 150 grama maslaca, tri zlice secera, jedno jaje i par zlica bilo kojeg vina (ili vino toliko, da se tijesto).

Na papiru, nacrtati krug za pecenje, u velicini vece od oblika, razvaljajte tijesto na krug, stavite u obliku papira gore.  Uklonite papir, pritisnite tijesto na rubovima oblika i uklanjanje viska s oklagija. Chop i mjesto u zamrzivac na pola sata.  S tri limun uklonite koru, staviti u zdjelu, dodajte 6 jaja.

Od pet limun da istisnuti sok.  Dodajte sok jaja sa polet, dodati isto 250 grama secera, promijesati i ostaviti temeljito.  U hladnim billet staviti papir u roli u loptice ili grasak i pecite na 200C 15 minuta, zatim izvadite kuglice i pecite jos 15 minuta.

Iako pecenje, filter za punjenje  i dodati 150 ml teskih krema (ja uzeo 35%). Dobro promijesajte. Na vruce kolac u pecnici pravo sipati punjenja, smanjila temperaturu na 150 C i pecite 35 minuta.

Ukloni i izrezati visak ruba.  Pospite sa secerom u prahu.  Izrezite povrsine Mjeseca ...  Dakle,.  Recept je preuzet iz male promjene, na primjer, u iznosu od tijesta.

Ovaj broj proizvoda pogodan za oblik promjera 30 cm

Povezani postovi:
  1. Breskva
  2. dunja, musmula

  

narance, sok od narance, limuna

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.