Narance i voca

  

Limun pita s ready made tijesto list

Ono pocinje s citrusa sezone, ukljucujuci i pocasno mjesto je oduvijek bila limun - bogat izvor vitamina C. ste koristiti za dodavanje kriska limuna u caj ili ga samljeti sa secerom, te kao o limun pita? Naravno, bit cete zahvalni na okus i teksturu delikatna. Da ne gubiti vrijeme na kuhanje tijesta, kupiti gotove list. áNacin pripreme Zagrijte pecnicu na 230 ░ C. Vystelite tijesto list u obliku namascenom ili oblozene tankim vostani papir.Limun pita s gotovim tijestom lima

Peci za 11/09 minuta dok kora postane zlatno smeda. Cool potpunosti. Izmijesati u lonac za pirjanje secer, kukuruzni skrob i brasno, postupno dodavati vodu, mijesajuci. Mjesto preko srednje topline, uzbudljiv stalno, donijeti smjesu kuhati.

Smanjiti krade na najmanju mogucu mjeru i kuhati jos 2 minute. Ukloni iz topline. Pomijesajte cetvrtinu pripremljene smjese s jaja yolks.

Ulijte puno natrag u zdjelu, topla 2 minute na laganoj vatri, iskljuciti topline. Smijte se maslac sok od limuna i koricu limuna. Limun mijesati s puno tople jaja mjesavinu brasna. Rastopiti bijelu cokoladu u vodenoj kupelji.

Tuci mekog sira s mjesacem, dodajte malo ohladi bijele cokolade. Spread sira i cokoladna torta na podgotovlenyny pijeska.Limun pita s gotovim tijestom lima Top Zlica limun puno. Mjesto pita u hladnjaku za 2-3 chasa.Vzbeyte vrhnja, ukrasite svoje tortu, posuti badem pahuljice na vrhu.

Dodaj torte u hladnjak jos 30 minuta. áKako i sto datoteka Posalji limun pita a la carte komada, za caj.

Povezani postovi:
  1. narancasta

  

sok od limuna, limun torta, limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.