Narance i voca

  

Limuna

Obitelji Rue.  Evergreen. Blooms tijekom cijele godine vise           puta. Cvijece za miris.

Svijetli zuto voce nastaju uglavnom           grane ne nize od cetvrtoga reda. Plodovi se proizvode na kratkim granama           - Plodushkah. Zrelo voce moze biti i do dvije godine ostati na biljke,           mijenja boju u zelenu, a zatim opet postaje zuto-zlato.  Soba limun u usporedbi sa zemljom imaju tanku kozu,         manje sjemena i mirisne.  Meyer limuna.  Razlicite rast i Patuljastost dobro plodnih.

Okus voca vise kiselinski od drugih sorti limuna, voca i jesti nije zrela. Opominjuci, prijevremeni razvoj, bogatstvo plodonosan Meyer limuna da bi ga zanimljivo soba kulture. Foto Sergeja Razuvaev N.  Pavlovsky limuna.  Sjena stabla visine 1,5-2,0 mVrste limuna voce           150 grama tezine, ali postoji svibanj biti oko 500 tanke koze i mirisne.

Ovo           limuna u zatvorenim prostorima je lako razmnozavati vegetativno sredstvima. Od           svih poznatih limun to je najbolje odgovara u sobi kulture.  Novi gruzijski limuna ima blagi Tang.

Plod je gotovo bez sjemena. Pocinje donositi plodove           kasnije Pawlowski limun. cvatnje i plodonosenja tijekom cijele godine           (Ocjena opominjuci). Snazno stablo sa sirenjem krunom i velikim           broj siljaka.  Genova.  Slaboroslyh           stablo bez trnja. Vrlo visoke prinosa raznolikost.

Kvaliteta plodova je veca od           druge vrste. U godini cvjeta vise puta.  Lisabon. Snazan           stablo s mnogo trnja. Grade opominjuci, tolerira           visoke temperature.  Ural limun uzgaja s vremena Petra I. To je vrlo uobicajena medu stanovnicima Ural           gradova - u Sverdlovsk, Celjabinsk, Zlatoust, itd.  CARE Temperatura: limun zahtjevan           na svjetlo i toplinu.

Pupi, cvjetnice i voca skup je najbolji           pojaviti na prosjecnu temperaturu zraka i tla + 15 - 18 ° C.  U zimi, agrumi sadrze preporuceno u svijetle hladnu sobu           (Do 12 ° C). Nepostojanje hladne zime bi moglo dovesti do cinjenice da biljka           zaplodonosit ne. Osim toga, limun su osjetljivi na klimatske promjene.

Ako ste postavili plodnih stablo na ulici, zbog ostrih izmjenama i dnevnog temperautrnogo rezima, on svibanj izgubiti prednosti, pa cak i ostavlja, sto je rezultiralo promjenom klime moze biti nedostatak plodnih i sluduyuschih godine.  Rasvjeta: Bright difuzno svjetlo. Hoce li           dobro kod istok i zapad prozora.

Pritenenie od izravnog suncanja           za proljece i ljeto tijekom najtoplijeg sati. IMON se odnose na kratko-dan biljka, tj. predugo svjetlo dana, idu na rast i plodnih je odgoden.  Zalijevanje: Tijekom ljeta i proljeca obilje 1-2 puta           dan s toplom vodom zimi i umjereno zalijevanje rijetke - 1-2 puta tjedno           i takoder s toplom vodom.

Medutim, cak i zimi ne bi trebalo biti dopusteno peresushki zemlji           koma, jer dovodi do curling lisca i uveok ne samo lisce           i voca. S druge strane, ne smijemo zaboraviti da je obilje vlage           biljke ugibaju. Pocevsi od listopada, cime se smanjuje zalijevanje. Kako bi osigurao disanje korijena i sprijeciti stagnaciju vode u lonac, gornji sloj zemlje s vremena na vrijeme proryhlyayut limuna.

Vlaznost: Limuni se redovito sprayed s           u ljeto, ali ako su sadrzane u zimi u zatvorenom prostoru s centralnim           grijanje, a zatim posuti zimi. Kada je sadrzaj u sobi sa suhim           zraka limuna napali nametnici (grinje i insekti). Optimalna vlaznost zraka od 60-70% za limun, to je obicno na ili iznad 20 ° C.  Transplantacija: Mladi limun           stabla mora biti transplanted na nacin pretovar godisnje.

- Otvaram           ne bi trebalo biti ucinjeno, ako je korijen biljke ne           opleli zemlji com. U ovom slucaju, dovoljno je zamijeniti drenazu i gornje           slojeva tla u lonac.  Plodnih limun stabla su transplantirani samo jednom u 2-3           godine. Presadena prije pocetka rasta.

Na kraju rast biljaka           presaditi se ne preporucuje. Na  transplantacija ne bi trebao biti           snazno da unisti zemlju com. Potrebno je osigurati dobru drenazu.           Korijen ovratnik u novoj loncu mora biti na istoj razini kao i           ona je bila u starom loncu.  Tlo za mlade limun 2 dijela           ledina, 1 dio list tla, 1 dio komposta od kravljeg gnoja           i 1 dio pijeska.

Tla odraslih limuna: dio 3           ledina, dio lisca, 1 dio komposta od kravljeg gnoja, 1           od pijeska i male kolicine masne blata.  Gnojiva limuna:           prvoj polovici ljeta koristenja navodnjavanja gnojiva. To povecava sadrzaj secera           voce i smanjuje gorak okus, sto je karakteristicno citrusa           na sobnoj kulture. Biljka je jos potrebna gnojiva od           da je stariji i duze je jedan u loncu.

Gnojiva se nakon           vode za navodnjavanje. Pod dodatnim umjetnim svjetlom citrusa           zimi oni su takoder potrebni za oplodnju.  Razmnozava: Razmnozava se provodi limuna           obicno cijepljenje, reznice, raslojavanje i sjeme.

U zatvorenim prostorima           najcesci nacin razmnozavanja je reznicama citrusa,           ali da biste dobili razlicite limuna, potpuno opremljen           na sobnu kulturu, potrebno je ukloniti ih iz sjemena posijano u sobi           i raste u kuci.

  

limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.