Narance i voca

  

Limunska kiselina (E330)

Limunska kiselina (E330)

Limunska kiselina i drugih prehrambenih kiselina se koristi u proizvodnji bezalkoholnih pica, vino, riblji proizvodi, voce i konzervirano povrce, majoneza , sladoled, slastice i dr.  Limunska kiselina (E330) moze djelovati ne samo kao regulator kiselosti i katalitickih hidroliza i obrat, ali i kao stabilizator boje, antioksidansi synergist. Svi ovi Properties limun kiseline su nasiroko koristi u prehrambenoj industriji.

Askorbinska kiselina (E300) se koriste u prehrambenoj industriji kao antioksidans koji sprecava oksidaciju proizvoda, ubrzati formiranje zasicenost boja i pica s vitaminom C, u industriji proizvodnje piva, kao iu farmaceutskoj industriji.  Mlijecna kiselina (E270) kao prehrambeni aditiv koristi kao regulator kiselosti u ocuvanju povrca i voca, slastice, pivo, bezalkoholna pica, kruha i pekarskih proizvoda.

Kao iu meso, riba, mlijeko, mast i druge prehrambene industrije.  Moderna proizvodnja hrane nije bez onservantov, aditiva u hrani, sto povecava vijek trajanja proizvoda i sprijeciti njegovo pogorsanje.Limunska kiselina (E330) Najcesci su  sorbinska i benzojevu kiselina i soli.  Tvrtka Soyuzprodopt izravni uvoznik limun kiselina  hrane kiselina i konzervansi za proizvodnju hrane.

Povezani postovi:
  1. Breskva
  2. dunja

  

limunska kiselina, limun svojstva, limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.