Narance i voca

  

Limunska kiselina kao regulator kiselosti

Opis: limun je regulator pH kiseline, antioksidansi i kao synergist antioksidansi. Moze se koristiti u kao disperzantna i slomili dodataka. To je ugodno okus. Topivost u vodi - 162 g / 100 ml na 25C.

Tema termicke razgradnje. Pocetak charring na 170S. Uz puni biorazgradnje. U skladu s Europskom digitalnom kodifikacija hrane Aditiv E330 limunska kiselina je klasificiran i ukljucen u popis hrane aditiva dopusteno za uporabu u hrane i pica.  Primjena: Limunska kiselina monohidrat hrana je bezbojna kristali koji podsjecaju secera. Glavna primjena ovog proizvoda su:

konditorskih.  Evo, limunska kiselina se koristi kao acidulant i pojacivac okusa.  Pica.  U alkoholnih pica i mekom gazirana pica i jos uvijek limunska kiselina se dodaje na dati im osjecaj svjezine. Osim toga, to je synergist, odnosnoLimunska kiselina kao regulator kiselosti tvari, pojacava djelovanje antioksidansa, kao sto kao askorbinska kiselina.

Konzerviranje industriji.  Ovdje limun kiselina koristenja kao konzervans umjesto octa, koji je prepoznat kao karcinogen i cije koristenje u vecini zemalja u prehrambenoj industriji dramaticno ogranicen.  Fat i naftne industrije.  Ovdje limunska kiselina stiti proizvod od iskvarila da u svojim stazama teskih metala tvore komplekse s njima. Na taj nacin uvelike smanjuje vjerojatnost uzeglost masti, margarin i maslac.

Kozmetickoj industriji. Limunska kiselina je dio mnogih kozmetickih preparata: eliksire, losione, kreme, samponi, fen fixatives, itd. Ovdje se koristi uglavnom kao regulator pH.

Limunska kiselina (dodatak hrani E330) Pakiranje: Proizvod je pakiran u papirnatim vrecicama s polietilenske liner, neto tezina 25 kg.  Pakiranje: Proizvod je pakiran u papirnatim vrecicama s polietilenske liner, neto tezina 40 kg. Limunska kiselina Hrana prevozi sve vrste prijevoza.

Skladistenje: Limunska kiselina hrana spremljena u zatvorene skladisne ??prostore na relativna vlaznost od 70%. Zajamcena rok trajanja 3 godine.  Sigurnost: Moze uzrokovati iritaciju disnog sustava, zeluca i koze i ociju povrsine. Budite oprezni!

Limunska kiselina provodi Logosib tvrtke.  Unatoc pocetku niskim cijenama, mi smo radili popuste ovisno o kolicini kupljene robe.  Ako imate ponudu s nizim cijenama, nazovite nas mi cemo pregovarati najbolje uvjete za vas.  Radimo izravno s proizvodacima, dakle, pruziti nasim klijentima s kvalitetnim proizvodima.  Zahvaljujuci radu dobro funkcionira ured i skladiste, pruzamo brzu obradu i otpremu robe.

Zeljeznicom kontejnera, automobila;  transportnih poduzeca.  Za vise informacija o cijenama roba i uvjeti isporuke, nazovite nasi strucnjaci nazovite: (383) 3-34-34-34, 33-434-33, 334-36-00, 334-39-43, 334-35-59.

Povezani postovi:
  1. Kvaliteta etericnih ulja narance

  

limunska kiselina, limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.