Narance i voca

  

Limunska kiselina kao zacin

Limun kiseline nasiroko koristi aroma.  Limunska kiselina ima mekanu hranu i ugodan okus od drugih prehrambenih kiselina, limunska kiselina sto se nasiroko koristi u prehrambenoj industriji. Stovise, prema strucnjacima, praksa Limunska kiselina usao u svoju sposobnost da se poveca rok trajanja proizvoda.

Glavni kupci su proizvodaci limunska kiselina, slastice, kao i proizvodaci alkoholnih pica i bezalkoholna pica, gazirana pica. Limunska kiselina se, kao i njegove soli (natrijev citrat, kalijev citrat, kalcij citrat), siroko se koristi kao zacin, konzervans, regulator kiselosti, i prehrambena industrija (aditiva u hrani E330E333) za pica, suho gazirana pica.

Limun kiselina se koristi u medicini, ukljucujuci i sastav koji poboljsavaju metabolizam energije (Krebs ciklusa). U kozmetici limun kiselina se koristi u kao regulator kiselosti, tampon, chelating agent za sumece skladbi (Bath). U naftnoj industriji na busenje busotine nafte i plina limunska kiselina se koristi kako bi neutralizirala cementa u rjesenje (na primjer, nakon rezanja s cementom mosta).Limunska kiselina kao zacin Limunska kiselina uklanja kalcij iona iz blata.

Proizvodnja: Ukrajina, Bjelorusija, Kina, Rusija  Pakiranje: Papirnate vrecice s polietilena brod od 40 kg.  Kupi Limunska kiselina Mozete se obratiti nasoj organizaciji.

Povezani postovi:
  1. narancasta slatko - zimzelena stabla

  

limunska kiselina, limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.