Narance i voca

  

Unutarnji limuna

Soba limuna

Soba limun, mandarina stablo  Domovinski limun je Azija, gdje se tropska klima savrseno odgovara zimzelena trajnica. U prirodi, limun stablo moze doseci 3-nogama, u nekim slucajevima vise.

Cini se kod kuce odrasti limun stabla nije moguce, ali u stvarnosti to ispada puno lakse. Kako bi za vas biti ponosni na svoje sobe s limunom, samo je potrebno vrijeme da biljka sjeme u zemlju. Medutim, to je vjerojatnije da ce rasti iz wildings, koji rijetko cvjeta i nosi plodove.

Da biste mogli blagdan na home voce, najbolje je kupiti malu limun u disciplini trgovini. Jos jedan lijep trenutak u liscu zatvoreni limuna sadrzi etericna ulja koja ce vam pomoci da brzo doci do ton. Ako ste pravilno skrbi za saksiji limun, on nema topline, svjetla i vlage, to ce Vas s kiselim darove tijekom cijele godine.  Kao i za mandarine stabla, mozete ga raste iz sjemena.

U ovom slucaju to je veca sansa da mandarina stabla ce se prilagoditi vasem domu. Budite sigurni da ga ponovno lonac svake godine, to je nuzan uvjet za rast mandarina stabla. Kada se pocinje donositi plodove, a zatim presaditi treba obavljati vise od dva puta u tri godine.

Mandarina stabala zahtijevaju bogate gnojivo u ljeto, to ce dati plod sladak okus.  Ove stabala citrusa ce dovesti u svoj dom atmosferu neprestane ljeta i podrzavaju imuni sustav tijekom sezonskih respiratornih bolesti.

Povezani postovi:
  1. narancinim uljem

  

limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.