Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Hibrid marelica i sljiva

Hibridni marelica i sljiva. Plodovi tezine 40-50g. Zaobljeni. Tamno ljubicasta boja. Pulpe od narance do tamno tamnocrvena, ovisno o stupnju zrelosti.

Okusa kao sto su marelice, sljive i Breskva. Prilikom skidanja vocna pulpa su svetlovatuyu, ali blago kiselo slatkog okusa, koja je u nekoliko dana prije sazrijevanja u boji rubinske boje, a ima samo slatko , aromaticnog okusa. Plod je pozeljno da odaberete nesto ranije od svojih pune zrelosti, kako bi ulezhatsya nekoliko dana. Tear unaprijed, kao da je potpuno zrela crna marelica ima sklonost za drobljenje voca, jer perespevaniya.

To se prvenstveno koristi za svjeze jelo, kuhanje i sl. compotes  Tree snazan. Kore na stablu s tamno zelena boja, ponekad postoje trnje u skeletni granama.

Konfiguracija krunu kao marelice.Hibrid marelica i sljiva. Prinos je vrlo visoka. Transportability voca prosjeka.

Nedavno je velike potraznje, zbog svoje originalnosti i egzotiku.

Povezani postovi:
  1. narancinim uljem
  2. narancasta

  

breskve, marelice

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.