Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Izrezite marelice

Zanimljivo ovdje spora oko obrezivanje procitati u zatvorenom temu. No, sredinom u sredini.  Mi cut marelice dva puta. U proljece i ljeto.  Jesen ili zima (kad temperature smrzavanja su moguce u teoriji) ne mogu biti odrezani. U jesen reze obrezivanje se ne lijece sve do proljeca, jer nema SAP protoka (zovem cirkulacija), ali dijelovi mogu se lako podvrgnuti karijes (povuci paralelu s ljudima).

U zimskim obrezivanje niskim temperaturama sprecava truljenje, ali rez je jaci smrznuta iznutra - ima nekroze. Rana zarostaet lose u proljece. Opet, cime se povecava vjerojatnost trulez. Sve gore navedene odnosi na kriske u prsten d2sm grancica i jos mnogo toga. Ako je to tanka grancica, a zatim jednostavno mjesto vise umrijeti rez.

Dakle, kontraindikacije za obrezivanje grancica tonekih ne. Osobni datoteka vrtlar.  Svi smo rezati kamen dva puta. Davno sam kupio engleski knjigu na obrezivanje i uzeo neke ideje od tamo.

Mi smo razvili i prilagodili ih.  1. Proljece obrezivanje. Rascistiti debele grane, razrulivaem trenja, opcenito sve sto nije vidljiv u ljeto s liscem. A one grane su skratili, macka. rasla nakon ljeta obrezivanje, u roku od tolerancije. Stabla mora biti proporcionalan.  2. Ljeto obrezivanje.

Tresnje i sljive izrezati skracivanje rast u ovoj godini na pola, s lisne usi. Dakle, globalno mi se bore s lisne usi. Na drugom nije unisten. Tada mozete gledati ponovni rast. Nije kao aktivni kao u marelice. Hrana marelica temelji se na cinjenici da su dva vala rasta.

, Proljetni - raste rasta, sto oko 2 / 3 lisca samo, a zatim je polozio cvijet pupoljci. Sljedeceg ljeta, kada plodovi uzgajaju negdje u razdoblju trudnoce pocinje  porast - do 15 grancica 30cm potpuno ozbukan s cvjetnih pupova. Te grane kasnije u proljece Troshkov cvatu.

Od sredine lipnja-srpnja staviti koza i skratiti rast u ovoj godini, ostavljajuci 3-7 pupoljke listova (5-20cm). Ako ne zelite ove grane izduzena, rascistiti sve dobitke, cak i hvatanje stare grane na vilice. Voce ne zali. Opcenito, duljina grane na svim stablima stazi (snijeg ove godine potvrdio da to pravo). Proizlazi 20-30cm u prikladne lokacije ne dirati ili skratiti manje.

Nakon tjedan ili dva od top 2 4pochek je novi rast. Ovo povecanje je vrlo zanimljiva. Cijeli ozbukan s trostrukim pupoljci - dva bocna cvijece, sredisnji autonomni. Kratki rast u ovoj godini, mi se ne skracuje cvjetnice ranije, sekundarni rast kasnije. Proteze se tijekom cvatnje.

Vidjet cete nekoga ste sretni da biste dobili daleko od smrzavanja.  Nedostatak dvostrukog obrezivanje - ako nista umijesati toliko voca koje grana izgledaju krkavine. Krajem svibnja-pocetkom lipnja, uzeti kantu od voca i stanjuje se izmedu plod je barem 5cm. Ako marelica macrocarpa 8-10cm.

Pokusao objasniti da je kratka i jednostavna.  Nekako zamrznuo marelice, Nakon odmrzavanja, oni apsolutno nisu slatko - kiselo! Mi elektrosushilka, kao sto su ga super!

Povezani postovi:
  1. sok od limuna
  2. narancasta

  

Marelice

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.