Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Marelica i toplinu ljubavi biljka malozimostoykoe

Marelica postrojenja na toplinu ljubavi i malozimostoykoe. S obzirom na ove kulture je koncentrirana u juznom republikama SSSR-a i u Ukrajini na jugu. Valja napomenuti da je najranjivija tocka u marelica s porazom od smrzavanja su pupoljci voca i cvijeca. U rano proljece, s ostrim fluktuacije u temperaturi zraka, voce pupoljci i marelica pvetki cesto ostecena cak i manje prehlade.

Razlog tome je sto su marelice kratko i plitko hibernacije razdoblje, vegetacija pocinje vrlo rano, i natecene ili raspustivshpesya voca pupoljci podlijezu na mraz. Voce konzumirati u svjezem obliku, idite na suho, i koriste se za razne vrste konzerviranje. Susenje voca koriste se uglavnom u Uzbekistanu i Tadzikistanu.

Suho voce, bez sjemena, u obliku polovice, zove suhe marelice, suhe marelice i kostice s.Marelica postrojenja na toplinu ljubavi i malozimostoykoe. U srednjoj Aziji marelica opcenito nazivaju suhe marelice. U Ukrajini, necijepljenih marelice zove Jer Delhiju.

Ovo je mali Crni oblika marelica, razmnozava sjemenkama. Zherdeli vise zimskih-izdrzljiv i otporan na susu-, manje zahtjevne na tlo nego kultivirani oblici klase, ali je kvaliteta voca imaju vrlo osrednji.  U Ukrajini, sa zonama deset sorte marelica: pet lokalnih ljudi odabir, uzgoj, dvije nove, dvije inozemne i jedna vrsta nepoznata podrijetla.

U nastavku je kratki opis.

Povezani postovi:
  1. narancasta
  2. Ulje breskva

  

plod marelice sorti marelice, kajsije

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.