Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Marelica pita s orahom

Mast kvadratni oblik mjerenja 23 cm u veliku zdjelu s prstima mijesiti margarin sa orasima i brasno, dodati vodu i mijesiti tijesto uniformu. Roll u loptu, zamotajte u plasticne folijom i drzati u frizideru 30 minuta.  Za punjenje, u lonac za pirjanje, kombinirati marelice, narancasta polet i sok od narance, dovesti do kuhati. Kuhati 30 minuta ili dok marelice nisu razvaryatsya. Cool malo, a zatim zgnjeciti u hrani procesor ili mijesalica. Ili mozete proci kroz sito.

Dodaj cimet i grozdice.  Podijeliti tijesto na pola, razvaljajte pola i stavi temelj oblika. Spread na vrhu marelica pire krumpir, ulje rubove tijesta vodom. Izvaljajte tijesto ostalo, pokriven, nadev i siguran rubova.  Pierce kolac s tanjura nekoliko puta na vrhu, cetka s mlijekom. Pecite u zagrijanoj pecnici na 200 g S/400F/Gas 6 za 20-25 minuta. Neka cool i izrezati na ohladeno na 12 komada.

Za 12 obroka. Vrijeme kuhanja: 1 sat 30 minuta 25 minuta hladenja.

Povezani postovi:
  1. sok od limuna

  

marelica, sok od narance, narance

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.