Narance i voca

  

Marelica likera pripreme

1 kg marelica da prode kroz za mljevenje mesa, mljevenje sjemenki i dobro mijesati. Prelijte votkom (10 l) Dodaj 1,5 kg secera. Liker se filtrira, uliti nekoliko kapi badema bit i pluta. Uliti 1 mjesec.  Liker marelica (verzija 1) 1,25 kg ciste marelica, ih preskociti preko mesa i brusilica iscijediti sok. Ulijte 2,5 litre rakije i 1 l razrijedena do 50% alkohola.

Inzistirajte liker za 10 dana. Marelica Kernel Split, mljevenje jezgra, ulijte 250 g razrijedene alkohola. Takoder inzistirati na 10 dana. Oba tekucina za mijesanje, filtriranje, dodavanje 1,5 kg secera i, ako je moguce boja. Kada secer otopi, izli liker u bocu i Cuvati na hladnom mjestu.

Tekucina marelica (verzija 2) Da bi se to liker su prikladni samo zreli ili neznatno prezrele plodove. Marelice, uklanjanje kamenja, iscijediti sok i mjera njegova kolicina. U rezultiralo sok sipati istu kolicinu votke.

Mjesavina mix i mjera, zatim dodati secer i vaniliju u prahu na temelju izracuna: l smjese 0,5 do 0,5 kg secera i 1 paket od vanilije prah. Tekucina se ulijeva u boce i dopustiti da se smiri.

Povezani postovi:
  1. narancasta

  

marelice

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.