Narance i voca

  

Najbolje od tih likera rakija

Najbolje od tih likera, rakija, ako nisu jako slatki, su izvrsni probavnog.  Neki voce likera tradicionalno pripisuju se rakija, cak i ako nisu. Postoje tri glavne vocni liker visnje rakija (tresnja), marelica (marelica) i breskve (breskva), i iako ponekad su izdali pod drugim imenima, svojim potrosacima s nista zbuniti.

Strogo govoreci, to je zasladeno pice su slikani, na temelju grozda rakija s okusom voca gore navedene, i to ne samo alkohol destilirana iz tih plodova. Voce se obicno inzistiraju, zajedno sa sjemenkama dodaje da gorak okus na pica, a ako ovaj kamen marelica ili tresnje, a zatim razlicite miris badema. Marelica liker od tri vrste u geografskom smislu, navodno, preselila najdalje.

U istocnoj Europi postoji stvarna marelica ulja, od kojih je najpoznatiji bugarski Barak Palinka, ali su suhe kao vocnih rakija Francuske. Spomenuti primjeri slatko marelica likeri su Boh marelica rakije, kao i Cusenier argument i proizvodi Marie Brisard. Cherry Brandy - jedan je od rijetkih likera koje su mozda izmislili u Engleskoj u svakom slucaju, uloga stvaratelja tvrdnje nekih Grant Thomas Kent.

Prvo, ovaj liker je napravljen od crne tresnje Morello, ali u danasnjem pica moze se koristiti i druge vrste tresnje. Medu najpoznatijim brendovima visnje likera, rakija - Cherry Heering, sada poznat kao Petar Heering Cherry likera. To je prvi put proizveden u sredini XIX stoljeca. Danski Vinokur, koji je dao mu ime. Sama tvrtka raste tresnja Heering proizvodi za nju napitak, koji je starenja u bacvama. Druge uobicajene marke: Cherry Rocher de Kuyper, Garnier i Bols.

Cherry Brandy liker proizveden u Njemackoj i Svicarskoj. Najmanje vjerojatno da ce se naci na trzistu Breskva liker rakije. Najbolji poznat po svojim razreda dobili od Bols.  "Singapur Sling» (Singapur Sling): Izmijesati u shaker s ledom 1 sat dzin, 1 zlicica proseka, rakije, sok od pola limun i prstohvat secera u prahu.

Procijedite u casu i top s sodom.  Rakija marelica likera sve, tvrtka Cusenier je prodan u istom izvornom boce, jer to  "Drangulije" (Wally): Izmijesati u shaker s ledom jednake kolicine Calvados ili jabuka votka (jabukovaca), breskva likera, rakije i sok od limete i deformacija u koktel casu.  "Andeoska lice» (Angel Face): Izmijesati u shaker s ledom jednake kolicine gin, liker marelica rakije i Calvados i deformacija u koktel casu.

Iscijeden sok sa sjemenkama pomijesan s cistim grozda rakija (puno manje - s zitarica), zasladiti sa secerom sirup i inzistirati na tome sve dok dok se ne puni okus. Ako vocni sok, a slatko, sirup je dodao skladu manje. Ponekad liker je podvrgnut sazrijevanja i naknadne prilagodbe boje biljnih boja.

Francuska: marelica rakije (rakije od marelice), ponekad zvan Apry ili Abricotine. Svi likera rakije imaju pravo da se zove kao takva samo ako pripremljena grozda destilata.  "Hrabro samo me» (Pick-me-up): Izmijesati u casi pelivan, u 1 sat suhi vermut i prosek francuski rakije s nekoliko dzina i deshey slomiti led.  Marelice, tresnje, breskve.  "Paradise" (Raj): Izmijesati u shaker s ledom 1 sat dzin, 0,5 sati svaki marelica rakije likera, te sok od narance.

Sve liker-rakija poboljsati okus deserte koji se pripremaju u istom voce-based.

Povezani postovi:
  1. Formiranje musmula

  

sok od narance, narancasta, breskve, marelice i limuna

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.