Narance i voca

  

Opis svih vrsta likera

Likeri su razliciti, na travi, na bobice i voce. Na ovoj stranici cete naci detaljan opisi svih vrsta likera. njihovo podrijetlo i nacin proizvodnje.  Marelica likera voca likera moze se naci pod imenima marelica rakije, apry, apricotine, aprikose, apricotsengeist, sto znaci liker ili aquavit, dobiveni infuzija voce sa sjemenkama na bazi alkohola ili putem fermentacije od vocne kase, i drugi nacini koje zahtijevaju pracenje  destilacija.

Ista imena su takoder odredeni liker, koji je mjesavina marelica predstavlyut esencije s rakijom. Klasicni francuski Marie Brizard smatra (Marie Brizard), nizozemski Bols i De Kuyper, kao i pogodan] Rican Leroux.  Orange liker za prodaju postoje razlicite vrste narancasta likera.

Curacao (Curacao), tako zove jer su svi  vrijeme od kora jedne narance vrste, koji se dogodio s istim imenom otoka u Mali Antili, karakteriziraju razliciti OTE] Kami, je klasican asortiman likera Bols i De Kuyper. Suhi Triple (trostruki sec) se proizvodi uglavnom destilacijom alkoholnih infuzije gorke narance.

Se razlikuje od "Curacao" vlastiti "bezbojna, veci sadrzaj alkohola i intenzivniji okus, i opcenito, medu raznovrsnim proizvodima na prodaju, najznacajniji je francuski Cointreau (Cointreau). Likeri, vrsta izrazavanja] prerade kombinirajuci prethodna dva, ponekad karakterizira upotreba vina destilata kao sastavni dio okvira koji se mogu naci na gay] mjere francuskog "Grand Magnier» (Grand Marnier) i talijanski  "Aura" (Aurum).  Banana liker moze biti krema liker liker ili iz raznih normalne sadrzaj secera, ima, opcenito, jak vocne arome i slatkog] okusa napomena.

Treba napomenuti kremasti] VY banana liker Bols i De Que RH i banana likera Pisang Ambon.  Cherry Brandy liker Ove puta] razlikuju se u tehnikama proizvodnje likera dobivenih infuzijom u razne osnovne alkohola Prethodna] lag naknadne destilacije, proizvedeni po destilacijom fermentiranog kasa sa sjemenkama, uz dodatak voca unosi u alkoholu destilacije, i drugi.

Dakle, Vp prodaja, postoje mnoge razlicite verzije takvih likeri, od francuskog "Kyuzene» (Cusenier), (Rocher) i "Marina" (Marire) za nizozemski De Kuyper, angpiyavn potpore Morella, izvrstan Danski Petar Heerin, i Konacno, Sanque Morlacco talijanske Lyuksardo. Tresnja sorti, "Marasco" u Lyuksardo za proizvodnju talijanski "Moraskino» (Moraschino).  Kruska liker Dettling Svicarske i Francuske Mare proizvode najbolje kruske likera.

Lunar najvece medunarodno poznati liker Midori dinja je izdana od strane japanske kuce Suntori.  Blackberry i borovnice likera na bazi bobica proizvodi uglavnom alkoholi. U proizvodnji likera treba napomenuti Francuski proizvodnju Giffard, koja proizvodi liker Creme de Mures i Sreme de Mylrtilles Brusnica Liker.  Jagode liker je takoder razlikuju u tehnikama proizvodnje, ali je prevladavajuci koristenje etericnih ulja, dodati etilni alkohol.

Vodeci brand u Europi je francuski Dolfi, izlio u klasicnom trgu] borilacke boca.  Malina liker za prodaju u Europi prevladava prije svega pice dodavanjem alkohola u tradicionalnim bezalkoholno pice sirup. Izmedu ostalog, treba obratiti pozornost na "Raspberri» (malina), Marie Bizard i od Jean Danflou.

Mandarina liker je vodeci europski proizvodnju Bruxellesu Ets Fourcroy, gdje je kao baza alkohola kvalitetnih konjak Napoleona. Tekucina se prodaje kao mandarinski Napoleona. U Italiji, osobito cijenjena marka i Solado Mandarinetto Isolabella.  Ribizla liker liker ribizla je najbolje klasicne] mig iz Dijon vrhnje, proizveden od strane Lejay-lagoute, primanje] shysya od mjesavine tri razlicite sokova s ??dodatkom struja cistog alkohola, vode i secera.

Bobice natopljenom u alkohol za najmanje tri mesyasya, a zatim podvrgnut vise recikliranje. Nakon prvog] dobiva zatezanje Vaga  djevica sok (JUS vierge),  ponovno infuzija duha, i drugoj bazi daje mjesavinu naprezanje pod imenom puniti (punjenje): naknadno razrjedivanje s vodom i alkoholom smjesa, koji je prethodno dao razuman stand, nakon cega slijedi treci u cijedenje, daje najnovije sok, pod nazivom  pomije (lavasse).

Sok, dobiven ovom metodom je u bocama. U preostalih smjesu se dodaje destilirana alkohola, te u posebnim spremnicima za proizvodnju distillirovochnyh aquavit, koji ce sluziti za daljnje infuzijama.

Likeri sa zacinima i aromaticnim esencijama anisa (Anice) Rijec je o Raki, proizvedena prije svega na turskom, grckom luzo, dobiti na temelju vina destilata, talijanski Anesone, Anisetta, Sambuca, Sassolino i drugima, francuski Pernod, Pastis, Ricard i drugima, kao i velicanstveni liker Anisette od Marie Brizard. U Spanjolskoj koristenje Anis de. Tono i Anis de Chinchon, u Portugalu prosirena Anis Domuz.

Pri izradi ove likeri nisu samo zelene sjemenke i cvijece zvjezdastog anisa, komoraca i sjemena, kumin i crna bazga cvijeca, jer oni takoder stvoriti jedinstven okus pice.  W ioletta (Violetta) komponente ove kreme likera su brojne, ali je dominirao okus i boju ljubicica. Medu najuglednijih nizozemski na otmetit Bois i De Kuyper.

Zadnja kokos liker liker-based kokos proizvedena u istoj zemljama u kojima proizvodi rum, to je sada takoder proizvodi i pica u Europi. Su najcesci brand, koji se uvijek koristi kao baza rum destilata je Malibii, Coco Ribe, Koko Kanu i Ron Coco.

Postoje dvije kave liker, medu ostalima: meksicke Kahlua (Kahlua), dobiveni na temelju vina destilata i kakao grah i ima specifican okus vanilije, piment i "Tia Maria» (Tia Maria), proizvodnji] emy na temelju Roma , ekstrakt graha sorte Blue Mountain i raznih zacina. U Italiji, osobito cijenjeno caffee Sport Borghetti.  Amareto badema liker proizveden od marelica sjeme posredst] Broj prisutan na alkohol i dodavanje vrijedne zacina.

Neprijeporni lider u svijetu je talijanski liker Amaretto di Saronno IOriginale.  Pepermint liker za prodaju u Italiji, mozete naci odlican Menta Sacco dvije vrste bijele i zelene. U Francuskoj, velicanstveni metvice liker prodaje se pod imenom Get Pepermint, u istom dvije tradicionalne verzije.  Cokolada liker Brojni upravljanje na nacionalnoj i internacionalizacije] profesionalnu razinu proizvoditi svjetlo i tamno krem-based likera kakao.

Thu] di drugima treba napomenuti Nizozemski Bols i De Kuyper.  Averna (Averna) postovan u Italiji liker, koji je] stajati na mjesavinu od 60 bilja i korijenje.  Odvjetnik (Advocaat) Nizozemski liker s raznim mirisima i zumanjka, otopljen u vinu alkohola.  Ayrish Mist (irski magla) liker proizveden u Irskoj, sa viskijem i vrijeme] osobnu trave.  Alpine Tekucina omiljene liker u Italiji s mjesavinom od 34 vrsta bilja i] renev.

Amer Picon (Amer Picon) omiljeno u Francuskoj, jak u duhu] pitok temelji likera kinin, encijan i raznih aromaticnih zacina dodaje alkohol.  Aperol (Aperol) talijanski liker-based aperitiv unosi tra] otoke, narancine kore i korijena.  Ashanti Gold (Ashantigold) Danski likera na temelju Armagnac s kakao i prirodni broj] sredisnje aromaticnih esencija.

Baileys Cream (Bailleys vrhnje) irski viski likera, vrhnje, shokola] kuca i kave.  Beynz aysland krema (Bainz otok vrhnje) Liker, proizveden u Australiji] na temelju Lee viskija, cokolade i kokosa.  Benediktinski (benediktinski) Francuski liker na temelju 20 razlicitih trava i zacina.

Bitter Campari (Bitter Campari) talijanski liker aperitivny tra] otoka, biljaka i voca koje se dodaju alkohol.  Braulio (Braulio) omiljeni talijanski liker od bilja i cvijeca, da] u razrijedenim alkoholom.  Galliano (Galliano) liker proizveden u Italiji, aromaticnim tvari] svojstava, bilja i zacina.

Gleyva (Giayva) Scotch viskija likera na bazi s travama i medom.  Drambuye (Drambuie) Scotch Whisky likera na bazi s bilje, zacine i med.  Drost krema (Droste vrhnje) Liker, proizveden u Nizozemskoj sa bit slatke cokolade i aromaticne tvari.

Majstor Hunt (Jiigermeister) u Italiji omiljena liker s mjesavinom od 56 bilja i zacina dodati alkohol.  Izarra (Izarra) Francuski liker s mjesavinom od 48 aromatskih spojeva u Armagnac. Postoje dvije vrste: "Izarra" zelenih i "Izarra" zuta.  Kpemenkreol (Klement kreolski) Liker, proizveden u Martinik na BA] SE rum sa zacinima i narancine kore.

Kordal Campari (CordialCampari) liker proizveden u Italiji u BA] drugo smjesu od malina i destilata aquavit iz dobre grozda.  Lohan Ora (Lochan ORD) Skotski-based likera s viskijem i zacinjen medom.  Krema Meyers (Meyers vrhnje) liker proizveden na Jamajci, uz rum, cokolada, orasi, vanilije i vrhnje.  Noyo (Noyeau) Francuski liker s vinom duhova, breskve kostoch] Kami i razne aromaticne tvari.  Pyms (Pimms) postovan u Engleskoj liker sa slozenim aromatskih komponenti.

Postoje razlicite opcije, oznacen je brojala] smislen odgovara alkohola bazi: 1 gina, 2 Bu] ski, N23 uz rakiju, N24 uz rum, Bourbon 5 i 6 s votka.  Ramazzotti (Ramazzotti) postovan u Italiji liker s mjesavinom od 33 bilja i] renev.  Sabra (Sabra) Liker,  proizvedene u Izraelu, s narance oguliti i cokolade.

Suzern udobnost (Juzna udobnost) Liker, proizvedena od strane United States na temelju okusom Bourbon s Peaches i op] Rus.  Strega (Strega) liker proizveden u Italiji za 70 bilja i biljnih ekstrakata.  Suze (Suze) postovan u Francuskoj s encijan likera i raznih aromaticnih] monokromatski tvari dodaje alkohol.

Unicum (Unicum) postovan u Madarskoj liker s mjesavinom od 40 bilja i apelsi] novi pokrov.  Fernet Branca (Ferney Branca) Omiljeni talijanski liker, predstavlja] yuschy infuzija bilja, korijenja i zacina.  Franzheliko (Frangelico) talijanski liker kosti, badema Ore] he, i cokolade.

Hina Martini (Kina Martini) Draga talijanski liker na temelju kinin i narance dodao da alkohol.  Cinar (Supag) dovoljno cijenjeni talijanski liker, sastavljena na temelju articoke i raznih aromaticnih zacina dodaje alkohol.  Chartreuse (Chartreuse) 130 biljni liker proizveden u Francuskoj.

Ne] postoji u dvije verzije: zeleno i suho s visokim sadrzajem alkohola] Hola i zute je slade i lakse.  Yukon Jak (Yukon Jack) Liker, proizveden u Kanadi na temelju viskija i trave] E i citrusa.

  

breskve, marelice, narance

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.