Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Marelicaobraze za juznu zonu

U prvoj skupini u Rostovu regiji marelica nije zonama, tako da jos nisu identificirani sorti koje se razlikuju dovoljno zima-izdrzljiv i dobre kvalitete plodova.  Druga skupina za sjevernu zonu na podrucju zonama uglavnom novih sorti voca i bobica Rossoshanskij Eksperimentirajte kolodvor, te juznom zoni - stari, rasiren brand-obraze i najbolji domaci sadnice.

Za proizvodnju testovi se preporucuju nove sorte izvedene eksperimentalne stanice u juznoj zoni unije (Krasnodar, Melitopol, Rossoshanskij, Nikita Botanicki vrt i druge). To je - Ruby, iznenadenje, broj 18 bijelac, stepa, Hardy, Oval, Nice i drugi.  U juznoj regiji Rostov regije, u granicnim podrucjima Krasnodar regije i Ukrajine, u donjem doseze od Dnjepra, kultivirani Aronija marelice (dazikarpa).

To je karakteriziraju zimi srcanost, znatno veca od razreda, obraze, ali slabije od njega kao voce. Aronija marelica dovoljno dobar za tehpererabotki i interesa kao potencijalnih podloge za sljive.  Obraze.  Siroko rasprostranjena u Rostovu regiji u cjelini, a na juznom podrucju Unije. Sazrijeva krajem lipnja. Vyshesredney voca velicine, s intenzivnim rumenilo, dobar okus, odvojen od kosti pulpa, jezgra slatkoce. Tree snazan, sa sirokim zaobljenim krunu.

Grade se moze smatrati vise zimskih-Hardy od mnogih starih sorte marelica, ali u Rostovu regiji srcanost to jos uvijek ostavlja puno da se zeljeni.  Nitko od Rostov regija nije korist od redovnih lezaja vrste crvenih obraze kao posljedica smrzavanja zimi i ostecenja bubrega zbog proljeca mraz tijekom cvatnje.  Crveno-zonama za drugu skupinu u juznom podrucju.  Ocjena samoploden.  Zlatni ljeta.  Sazrijeva sredinom srpnja.

Voce i nizhesrednie prosjecna velicina, prosjecna okus kvalitete. Stone je odvojen od celuloze, jezgra gorak. Srednja stablo, sa ovalno-piramidalna kruna. Zima srcanost superioran u odnosu na crveno-obraze.

Je zonama za drugu skupinu u sjevernom zoni u regiji.  Lokalni sadnice.  U kuci vrtovima i sumskih njegovati bakteriziranoj sadnice Don marelice - zherdeli. En masse, oni se razlikuju znatno vecu pravilnost plodnih od sorte, ali velicina i kvaliteta voca obicno zaostaje za njima.

Medu velika raznolikost zherdeley naci vrlo dobre kvalitete voca i plodnih prilicno redovito.Marelica-obraze za Jug Zona Namjenski u razlicitim regijama od najboljih oblika zherdeley moze rasti kao drugu skupinu sorti u svim subareas polja.

Povezani postovi:
  1. Soba limuna
  2. narancasta
  3. Breskva

  

sorte marelica, marelica

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.