Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Marelicapopis sorti

Marelica-popis sorti,pripremi sadnje i obrezivanje marelica sazhentsev.Zaschita od smrzavanja.  Marelica kulture, a termofilne, smatra se rodno mjesto Kavkaza. Medutim, u posljednjih nekoliko godina, znanstvenici su zakljucili vrste koja moze narasti cak u Sibiru, pod uvjetom, naravno, takoder u blizini vecih gradova i ne-smrzavanja vode.

Sorti kajsije U sredisnjoj Rusiji najpopularnije sorte su crveni, obraze, ananas, crveno gerilci, itd. Te sorte imaju prosjecne zimske uvjete i ekstremne hladnoce moze umrijeti. Dakle, u regijama s nizim temperaturama se preporucuje da se biljka  sorti s poboljsanim zime srcanost: odlican, Rossoshanskij lijep, crveno-obraze sin, zlatno ljeto, badema, Hardy.  razlicite nacionalne selekcije.

Drvo srednerosloe, krosnja gusta.  Voce su velike, zute sa rumenilo na suncanoj strani. Meso je socno, tender, okus super.

Zima je srcanost medij. Plod sazrijeva sredinom srpnja. Pogodno za svjeze potrosnju i za konzerviranje.  visoko-popustljiv razlicite.  Voce su velike, svijetle zuto, okruglog oblika.

Tijelo cvrsto, slatko  , S jakim mirisom. Zima je srcanost medij. Voce sazrijeva u pocetkom kolovoza. Pogodno za svjeze potrosnju i konzerviranje pirjani.  razlicite nacionalne selekcije. Stablo snazan, sirenje krunu.

Plodovi su mali, intenzivno zute boje sa jarko crvena rumenila. Meso je socno i nadmetanje. Voce, kada zrelih samoosypayutsya.

Zima je srcanost medij. Pogodno za svjeze potrosnju i konzerviranje.  popustljiv sorti, sve voce i bobice Rossoshanskij stanice.

Drvo srednerosloe, krosnja gusta. Voce su velike, svijetlo zute, okrugle-izduzenog oblika.  Tijelo je gust, kosti se mogu lako odvojiti  . Zima je odlican srcanost.  hibrid.

Prepustimo sorte s boljim zime srcanost drva i voca pupoljci.  Voce su velike, svijetlo zute  Uz zamagljen rumenilo na suncanoj strani. Meso je socno, tender, flavorful. Pogodno za svjeze potrosnju i za konzerviranje.

High-popustljiv razlicite. Srednerosloe stablo, sirenje krunu. Plodovi desno oko, zuckasto.  Tijelo je svijetle boje i socan. Dobrog ukusa. Zima srcanost je dobro.

Plodovi su pogodni za pripremu dzemova i cuva.  visoko-popustljiv razlicite. Stablo je visoka, krosnja gusta.

Voce srednje, okrugle, ravne oblika, blijedo zute, a ponekad s jedva zamjetnim rumenilo na suncanoj strani. Meso je cvrsto, ugodan karakteristican okus. Pogodno za izradu voce compotes i svjeze potrosnje.  vrlo izdrzljiv raznolikost. Srednerosloe stablo,  sirenje krune, voce postaju manje tijekom vremena  . Voce su velike, zute sa difuzni sjaj. Meso je socno, tender, slatkog okusa. Pogodno za sokove.

Priprema i sadnja sadnica Iskusni vrtlari vjeruju da je najbolji marelica raste Da biste to ucinili, kopaju rupu da ga stane samo korijenje, dok je vrat bio  u prizemlju.  U ovom tlu su potrebne. Zemljiste oko debla skitnica i obilno zalijevati.

U teskim glinenim tlima treba biti posadeno marelice u pripremljeni utor sirine od 70 cm i dubine 80 cm na dnu utora u 20-cm sloj velikih sljuncanih postavio na vrhu izlio sloj bakar sulfata (100 g po metru). U takvim biljka rupa mora  sadnice,  korijenje prekriveno zemljom.

Pre-mix gornjih i donjih slojeva zemlje. Da bi postali trosni tla, mozete dodati piljevinu ili raspadnuto lisce. Tada stablo zalijevati. Marelicanezahtjevajuci biljka,  ne zahtijeva puno vlage. Voda je potrebno samo u navodnjavanje susa podkronovym.

Za razliku od ostalih usjeva, (  ,  ,  ,  ,  ,  ,  .) Tko prakticira podzimny zalijevanje marelica kasne jeseni zalijevanje nije preporucljivo, jer moze biti odgoden vegetacije, sto je rezultiralo pocetka hladnog vremena stabala ce ostati s neopavshimi lisca, sto ce dovesti do smrzavanja biljaka.  U prvim godinama nakon sadnje, zagrtati biljke sa slamom ili marelice suhe trave.  Mineralna ili organskih gnojiva se koriste za slabe ili bolesne stabala.

U ovom slucaju oni su hranjene tri puta tijekom vegetacije: dusicnih gnojiva pocetkom lipnja, pocetkom srpnja  mjesavina dusika i fosfora u kolovozu kalija. Nisu svi vrtlari slazu da marelica zahtijevaju dodatne odijevanja. Oni vjeruju da gnojivo moze pokvariti stabla, a tek nakon sto je navrsio deset marelica moze hraniti se uglavnom  organskih gnojiva.

Hrana marelica Pravilna njega je kljuc biljka koja ce povecati marelica od 2 m.  Prvi obrezivanje sa stabla proizvodi na visini od 90 cm  Otpada na akutne kut grane podrezane u rano ljeto.

Oko pola, ponekad i vise, skratiti jak puca na kraju grane, i slab za oko cetvrtinu njihove duljine.  Zastitite od smrzavanja marelica Iako mnoge vrste marelica su relativno mraz, hladno proljece, korijen ovratnik podoprevaetsya biljaka, i stoga mogu vymerznut i umrijeti.

Mozete spremiti stablo, ako pocevsi od sredine veljace ce lopata snijeg od debla do udaljenosti od 1,5 m. Takoder, pozeljno je poduzeti i druge preventivne mjere: zataskavanja gace, instalacija sjencanje skloniste neprozirnog materijala na 1 m od stabla na visini od aktivne podruznice.  U regijama u kojima je temperatura smanjena puno vise, ili u nizinama, gdje je cesto dugotrajno zamrzavanje,  odrasti usporava marelice sorti.

Da biste to ucinili, morate drveni okvir, koji se s pocetka jeseni mraz ljepila kvalitete s plasticnom folijom. S prvim snijegom pada iz filma koji je postavljen preko raznih materijala izolirana slamom, piljevinom, domace mineralne izolacija. Nedavna potrebno odmah iz dva razloga: prvo, za zagrijavanje pogona, a kao drugo, kako bi ga zastitili od glodavaca.  U proljece izolirani materijala moze biti uklonjena, ostavljajuci filma.  To bi trebao biti uklonjen samo za oprasivanje cvjetova pcele.

Nakon prijetnje mraz je proslo, film se moze ukloniti u potpunosti.

Povezani postovi:
  1. limun
  2. Narancin sok
  3. Breskva

  

sorte marelica, marelica

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.