Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Posadeni marelica crveno lica

Ja vec dugo nije imao srece s marelice. posadeno razlicitih sorti. Ne prezivjeti. Razlog nisam razumjela.

Da susjednih podrucja, kao sto su tlo, klimatski uvjeti su slicni. Jao, nisam imao srece. No, ovdje je prije nekoliko godina stekao crveno-marelica sadnica. Mi smo to class prilicno cest.Posadeni marelica crveno- ja sada mogu reci s pouzdanjem da je izbor klase je bio uspjesan. Voce speyut dovoljno rano. Ovaj marelica potpuno nepretenciozan kvalitetu tla, zimostoek, ne boji se suse.

Smatra se da je rumen marelica je prakticki imun na gljivicne bolesti. Ja ne mogu reci, ali do sada moja tree ni bolestan. Marelica-obraze ne zahtijeva unakrsnog oprasivanja, da je dovoljno za njega na pelud. Nije prvi cvjeta drugih kultivara.

Mozda se sprema od smrzavanja. Sredinom srpnja, vec na pocetku na blagdan marelice. dozrijevaju asinkrono, koji je vrlo dobro. Voce razlikuju ljepotu i okus.

Takoder mozete koristiti kost: nije gorak.

  

marelice

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.