Narance i voca

  

Marelice u cattery Barmotnna

U carskoj puta na Voronjez je bio veliki rasadnik Barmotnna, koji su odrasli juzne vrste voca usjeva.  Ovaj vrtic sadnice dobivate Krim, Kavkaz, Krasnodar regiji. Juzna vrtlari strogo pridrzavati zapovijedi: da se biljka mladice samo preuzet iz sjeverne regije vise. Sada sve se je promijenilo. Za nas doci do Voronjez, sadnog materijala, uzgaja u juznim dijelovima. Mladice - cak i tamo gdje, s mladim zelenim kore, labav drvo, diva ... (I mi bi nesto skromniji.)

Ove biljke cesto razocaravajuci nisu jako mudri vrtlar, umiru iznenada u ostre zime ...  Jalov juznom slabo klimatiziranom biljaka u nasem okolisu. To se posebno odnosi na tresnje i marelica.

No, tu je jednostavan nacin: mozete dobiti neke dobre sadnice, sjetvu sjemena te vrste u vrtu u svoj vrt. Marelica treba sijati u jesen cvijet krevetu s udaljenosti od 25-30 cm izmedu redova i 15-20 u seriji. Sljedece godine, sadnice treba sjesti.  Uz tresnje je slucaj malo vise komplicirana. Cherry jame zahtijevaju dugo stratifikacija, koji je drzeci ih u vlaznom pijesku u hladnjaku (temperatura ili 0 do 5 stupnjeva Celzija).  Odmah nakon prikupljanja ih namocene u vodi, a zatim zaliti mokro rijecni pijesak.

Zapeskovannye tresnja kamena se nalazi u cvijetu zdjelu i stavite u hladnjak.Marelica uzgajivacnica Barmotnna Tijekom stratifikacija je potrebno za odrzavanje pijesak vlazan.  Sjeme se sije u proljece.  Biljke marelica i visnje jame iz zime-izdrzljiv i prilagoditi lokalnim uvjetima.

Od deset biljaka izvedeni iz sjemena, sedam ili osam biljke ce biti dobar s vocem.  Bolje je da se kosti od stabala uzgaja u nasem podrucju.

  

marelice

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.