Narance i voca

  

Marelice u prehrani

Dijeta marelice se koristi za tisucljeca. Oni imaju visoku kvalitetu prehrane, brz ugasiti glad, obogacen vitaminima i elementima u tragovima, imaju terapijski ucinak u broju bolesti koje cine osobu upozoriti, jaka i zdrava.

Ima puno ljekovitih vrijednosti odreduje marelice s anemijom, bolesti kardiovaskularnog sustava i drugih koji su u pratnji razvojni jaz  . Voce marelica se koristi za poboljsanje probave i ukapljivanje sputum sa suhi kasalj, kao blagi laksativ i sredstvo protiv groznice zhazhdoutolyayuschee, kao i dugotrajno koristenje diuretika. Oni su posebno potrebni za djecu, kao i stimulirati rast i poboljsati zdravlje.

Marelice su prikazane u zelucu bolesti i metabolickih poremecaja. Oni su lagano, ali stalno poticu zelucane zljezdane aparata i normalizirati zelucane kiselosti koja vodi na normalnu aktivnost gusterace i time poboljsava funkciju jetre i zucnog mjehura. Marelice se koriste za upalu bubrega, oni proizlaze iz razlicitih tijela otpada.

Dokazite da marelice stite tijelo od raka pluca, zeluca, mjehura, jednjaka i zdrijela, zbog visokog sadrzaja  . Kako bi zadovoljili dnevne potrebe ljudi u  dovoljno piti 3 / 4 salice ili jesti 5-6 svjeze ili susene 15-20 marelica. marelice poboljsati mentalnu ucinkovitost i poboljsati pamcenje, zbog visokog sadrzaja  i.  Svjeze zrelih marelica sadrzi puno vlakana i niskim u kalorija, dobar su izvor   .   antioksidans, koji je, prema nedavnom istrazivanju, moze sprijeciti rak i bolesti srca.

Voce koristi u svjezem i suhim obliku (  (S kostima)  , Candy).Marelice u prehrani dijabetes treba ograniciti uporabu marelice iz visokog secera.  Marelice pripremili marelica votku, pice i  podvrgnut fermentacije, a zatim destilirana.

Sjemenke (sjemenke) se jedu se svida, ali istiskivanjem iz njih dobivaju mlijeko. Sjemena koriste se za proizvodnju masnih ulja, a koristi se u medicini kao otapalo.  Od marelica jame perezhzhennyh tinte ucinili.  U kineskoj medicini marelice nacionalni sjemenke se koriste kao sedativ za kasalj, stucanje.

U Kini, preporucujemo uzimanje marelica sjemena u kombinaciji s drugim biljem za bronhitis, tracheitis, laringitis, magareci kasalj, i nefritis.  Govornici iz pucanje prirodnih marelica stabala sinters suhi zrak, stvarajuci tzv marelice guma. Slomiti u prah (bijele ili zute), marelice guma se koristi u medicini kao puni zamjena  .Marelice u prehrani Po emulgirajuce sposobnosti, izdrzljivost kuhane u ulju emulzija i viskoznost, to je nadredeni  . Marelica guma koristi za kuhanje ulje emulzije, a ponekad i kao premaz.

Povezani postovi:
  1. limun
  2. Limun

  

voca marelice, kajsije

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.