Narance i voca

  

Na povoljan kvalitete marelice

Glasina o povoljnim kvalitetama marelica apsolutno nije precijenjen. Naprotiv, mnoge prednosti tih plodova do sada cijenjen od strane ljudi nije u potpunosti u rasutom stanju. Stoga, ako zelite ostati zdravi, jaki i lijepa, jesti marelice u bilo kojem od svojih okusa: svjeze, sok, vocni kompot, pire sa secerom, marmelada, dzemova, itd.. Marelica marelice napraviti votku, alkoholno pice, i sok marelica u procesu fermentacije i daljnju obradu.

Marelice pripadaju pokvarljivih proizvoda, u vezi s tim za prodaju u udaljenim podrucjima svog prestaje prijevremeno starenje, zapravo zelena. Marelica sjemena se koristi u kuhanju zadataka, ukljucujuci i stiskanje bogate i masne marelica ulje, izlio u sve vrste alkoholnih pica. Marelica stablo drvo se koristi za proizvodnju stanovnici Kavkaza glazbenih instrumenata.

Izvrsni Becki jela koja su testirani stoljecima i vrlo je Moody zderonja, u bilo koje vrijeme, znan da se veliki izbor jela od voca i voce, ukljucujuci marelica. To i knedle, punjene s tim sto cjelovit marelice ispunjen u redoslijedu narezane secera marelica sufle i neke druge neusporediv desert jela.

Povezani postovi:
  1. narancasta
  2. dunja

  

ulje kostica marelice, kajsije

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.