Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Marelica ulje je pogodno za sve tipove koze

Marelica ulje je u velikoj mjeri zasluzena popularnost u kozmetici zbog svestranost: to je pogodan za sve tipove koze i ima svestrano djelovanje na tijelo. Ulje marelica kosti, kao i svi biljna ulja se koriste u kozmetici, je proizveden od strane hladnim presanjem, tako da zadrzava sve hranjive tvari koje trebate.

Marelica ulje je malo ljepljiv struktura gotovo da nema miris (samo mogucem svjetlu ugodan miris marelica), a takoder ima svojstvo da apsorbira odmah, tako da ostavlja kozu masnom.  B marelica ulje sadrzi prirodni pcelinji vosak, vitamine A, C, F, razlicitih minerala.

Najveci udio vitamina C, sto je katalizator za regeneraciju stanica koze koji moze usporiti proces propadanja i starenja, na taj nacin sprijecava prerano pojave bora.  Ulje kostica marelice je takoder neophodna i problematicne koze. To je savrseno ucvrscuje pore i normalizira zlijezde lojnice.  Osim toga, ulje je takoder neophodna u borbi protiv suhoce i ljustenja koze, njeguje lijepo, omeksava i vlazi.

Zbog svog jedinstvenog sastava, bogata mineralnim elementima u tragovima, je etericno ulje za kozu koja pati od nedostatka vitamina. To je osobito istinito u zimi.  Masaza s kostica marelice ulje cini kozu meksom, dajuci joj zdrav izgled i popuniti ton. Koristite marelica ulja u njezi koze tijela pomaze u odrzavanju ravnoteze vlage u kozi, kao i uklanjanje raznih upala zbog postojece anti-upalni svojstva.

Primjena ulja kostica marelice u njegu koze moze odrzati svoju jednobojnu, ali i pomaze kako bi se uklonili tamne mrlje. Posebno nasiroko koristi ulje za kozu oko kapaka, najdelikatnije i zahtijeva pazljivo skrb.

  

ulje kostica marelice, kajsije

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.