Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Marelica ulje primjena

(Oleum Armeniacae) maslac - akcije i indikacije za uporabu.  Marelica ulje je dobar izvor vitamina i minerala.  To je niska kiselost i niske viskoznosti, sto pridonosi lako prodiranje u kozu.  To se koristi kao hranjiv, hidratantna, pomladivanje, regeneraciju agent za kozu.  Kao dio kozmetickih ulja koristi se za njegu za svaki tip koze, osobito djece, suha i osjetljiva.

Kao vlazi i hranjiva marelica ulje novac koristi se za njegu umorne i opustenu kozu na tijelu, kao i problema podrucja koja imaju tendenciju da gube elasticnost.  Koristi se u parfumeriji i kozmetici, ulje kostica marelice pomaze eliminirati bore oko ociju i odrzavanje zdrave i lijepe ten.

Kao anti-upalni i regeneracije znaci da se koristi za obnovu epidermisa uz modrice, opekotine i prijelome, kao i skladbe u masaza za celulit.  Dobiveni iz zrna marelice - Armeniaca vulgaris Lam. (Obitelj Rosaceae roza). Sjemena (kosti) marelica sadrzaj ulja od 4550%. Od 100 kg sirovine dobila 2030 kg ulja.  Kratak opis biljke.

Ovo je listopadno drvo ili grm s alternativne, okrugli jajolik lisce i bijeli ili ruzicasti cvjetovi Hermaphroditic. Voce narancaste ili zute mesnate kostunice.  Sirenje biljke.  Ona je pronadena u divljini na Kavkazu i sredisnjoj Aziji. Uzgaja u mnogim zemljama.  Svojstva i sastav ulja.  Marelica ulje ne susenje blijedo zuta tekucina s lagana tekstura i gustoca 0,9150,919, bez mirisa, s lijepim mastan okus.

Sastav ulja kostica marelice je u neposrednoj blizini breskve i badema. Sadrzi 58 do 74% linolne kiseline, 3034% linolenske, 47% palmitinske masnih kiselina.  Marelica ulje - Pprimenenie.  * U cistom obliku i  * U mjesavine s drugim masnim uljima.

* Buduci da baznih ulja za stvaranje kompozicije s prirodnim etericnim uljima,  * Spremni za obogacivanje kozmetike - kreme, maske, sampona, balzama za usne.  Ulje se koristi u obliku aplikacije, zavoje, za podmazivanje, masaza i ljepote skole mijesa.  Masaza s marelica ulje.

- Marelica masnih ulja, bogata etericnim uljima narancasta, , cempresa, ruzmarina, smreka i grejpfrut.  Plechebno lako skrbi masaza Pgrudnyh djece s ARI PC marelica ulje - 12 kapi ulja od kamilice Pefirnyh ili na licu, vratu ili drugim dijelovima tijela primijeniti maska ??ili prekrivanje uljem ili aromasmesyu salvete  na 1530 min 12 puta na dan.  aplicirano eliminirati bore oko ociju s marelice ulja.  - IliPlimettovogo etericnih ulja.

Postupak se provodi aromasmesyu se sastoji od  - 2 kaplel Pefirnogo ili ulja.  Druga aplikacija.  Uz breskve i badema, kostica marelice ulje se koristi kao otapalo za kamfor i druge masnoce topljivi tvari unose u organizam brizgaljke.  Kontraindikacije za koristenje marelica ulje Ne, osim u slucaju pojedinacnih netrpeljivosti pojedinih njegovih dijelova.

1000 i koristiti koristan mala stvar: Prethodna Sljedeca

Povezani postovi:
  1. limun u Europi

  

breskve, marelice, ulje kostica marelice, kajsije

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.