Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Ulje kostica marelice Ekoloski proizvod

Marelica ulje ulja ili marelica kosti, kao i druge vrste kamena voca ulja proizvedena u procesu hladno presana kostica marelice. Rezultat ulje je ekoloski prihvatljiv proizvod prirodnog podrijetla, koji se sastoji od polinezasicenih masnih kiselina, vitamina A, C, D, F (kao i vecina njegovih sadrzaja), te niz drugih korisnih sastojaka, pozitivno utjecu na zivotne procese u tijelu.

Aplikacije marelica ulje je cest u kozmetici, pogodan je za besprijekoran njegu koze, pomaze u jacanju noktiju, kose i trepavica rast.  Utjecaj marelica ulje na kosu i neusporedivo pozitivno cak i najskuplji sampon. Vasa kosa krhki, suha i bezivotna? Nemojte ocajavati, provesti s marelice lijecenje kostica ulje. Elementi u tragovima u uljima hraniti kosu, vlaze, stiti od stetnih UV zraka.

Osim toga, to je savrseno upija, ne ostavljajuci masne ostataka. Za razliku od drugih sredstava kozmetike, u marelica ulje nema kemijske ili sintetske sastojke.  Prirodni proizvod prirode, dajuci kose zdravlje.

Uzmi ulje kostica marelice s vama, ako idete na more, gdje je vruce suncu koje przi. Takva agresivna okolina utjece na odrzivost kose, oni izgore, susi i postaje krhak. Da bi se upozoravaju od pretjeranog izlaganja suncu prije odlaska na plazu stavite na kosu marelica ulja.

To je odmah apsorbira, te ce stititi od UV zraka.  Ulje se koristi kao dodatni sastojak za redovite sampon. Nekoliko kapi ove velicanstvene ulja (15-20 kapi na 100 ml) ucinit ce napitak ozdravljenja u sampon za kosu, koja je, nakon pranja ce se svilenkasto i mekom.

Povezani postovi:
  1. narancasta
  2. Breskva

  

ulje kostica marelice, kajsije

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.