Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Ulje od marelice sjemena

100% ulja iz sjemenki marelica. Opis marelica ulja namijenjen za njegu koze lica i tijela za masazu, prehrana, omeksavanje, hidratantna , jasno koze, smanjiti ljustenja i suhe koze prije suncanja. Marelica ulje, dobivenih hladnim presanjem sjemenki marelica, cuva sve njegove aktivne komponente, svojstva i performanse.

On sadrzi tih prirodnih sastojaka bez kemijskih dodataka.   Optimalnu kombinaciju organskih prirodnih sastojaka osigurava blagu ucinak na kozu bilo kojeg tipa, pogodna za sve uzraste i cuva vase ljepote u bilo kojem klime.   Marelica ulje sadrzi trigliceride, prirodni vosak, stearin iz, vitamina, vitamin C i sadrzi vise aktivnih formi nego u drugim uljima.

Marelica ulja ima visoku biolosku aktivnost, usporava proces starenja koristi se za suhu naborane koze i sprijeciti bore. Ulje lako se apsorbira i asimilira u kozu, duboko prodire i njegovanja koze najdubljih slojeva. To je neophodan u slucaju nedostatka hranjivih tvari, nepovoljnim vremenskim uvjetima je korisno ne samo za kozu i kosu i nokte. Ima znacajan pozitivan ucinak na opekline ili pukotine na kozi, koristi se kao plaze ulja.

Jednostavan za koristenje, ne ostavlja masni i ekoloski prijateljske, ucinkovit prirodni proizvodi za njegu koze.    Doziranje i uprave Njegovati kozu, nanesite nekoliko kapi ulja na vrhovima prstiju i njezno utrljati u kozu.   Za ocistiti kozu, nanesite nekoliko kapi ulja na natopljene u toplu vodu i stisnut i proterdt obrisak kozu prije potpune prociscavanje.

Je li moguce koristiti ulja za masazu: malu kolicinu ulja staviti na lice ili tijelo, trljanje lagano dok se ne upije u kozu.    Kontraindikacije Idiosinkrazija ulja.    Pustanje oblik marelica ulje oslobadanje od 10, 25, 50, 100, 200 ml u tamnim staklenim bocama. Izdana u skladu s TU 9158-005-01899557-01.    Uvjeti skladistenja Cuvati na suhom, hladnom, tamnom mjestu.

Zivotni vijek na polici Ne koristite kasniji od datuma na pakovanju.

Povezani postovi:
  1. narancasta

  

ulje kostica marelice, kajsije

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.