Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Za osjetljivu kozu na vratu

Za osjetljivu kozu na vratu

marelica ulje hrani, vlazi, omeksava i pomladuje kozu, regenerira, obnavljanje pravilan epidermalnih barijeru.Za osjetljivu kozu na vratu On  lako se nanosi i siriti preko koze se brzo i potpuno apsorbira joj.  To dobar kozmeticki za osjetljivu kozu na vratu i trepavica. To cini kozu elasticnom, svoje tonove, dajuci zdrava i lijepa boja. Ucinkovito na suhom dermatitis i kao sastavni dio mjesavine protiv celulita.

Moze se koristiti za njegu za sve tipove koze, najbolje za suhu, osjetljivu kozu, kao i dehidriranu i starenja koze, to  revitalizira kozu i zagladuje bore.  Savrseno za njegu osjetljive djecje koze ucinkovito se koristi za osip od vrucine i seborrheic deramatite dojencadi.  Vise kostica marelice ulje se moze koristiti za modrice i posjekotine pridonosi njihovom brzom ozdravljenja.

Upotreba: Koristi se kao nezavisni kozmeticki i kao sredstvo za izradu mjesavine ulja za masazu (s etericnim uljima i drugim aktivnim komponentama), ulje za kosu, prociscavati, vrhnje.  Sastojci: maslac marelica sjemenke, hladno presanog, 100% prirodni.

Povezani postovi:
  1. sok od narance, sok od limuna
  2. prednosti citrusa

  

ulje kostica marelice, kajsije

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.