Narance i voca

  

Lemongrass Schizandra voce breskve breskve maslac dunja dunje japonica kajsije limun limuna limunska kiselina loquat marelica marelice musmula naranca narancasta narancasta dijeta narance narance narance ulje sok od limuna sok od narance sorte marelica ulje kostica marelice voce dunja

Formiranje musmula

Istina musmula boljoj formi u obliku drveta, prinos ce biti bolje. U susnih razdoblja, zalijevanje je potrebno. Samo zelim smanjiti da bi kruna nije bila zadebljana. Opcenito, kao i obicno briga za vocke. Plodovi musmula zanimljiv, iako mi se cini da smo jos uvijek nije vrijeme za potpuno zrele, malo tesko u jesen.

Formiranje musmula

Iako djeca vole da ih pokupi, kao i plod veci broj sviba (sviba ziv, mozda, moze samo imati djecu). Osobno za mene musmula zanima u rano proljece, plodove izgledaju tako ukusna, unatoc cinjenici da su visio na stablu cijele zime. Najzanimljivija stvar je da je u zimi ptice gotovo dodiruju musmula. Ne znam sto je to povezano, mozda nece imati ptica, koji vole musmula... :-)  Na ukrasni strani stabla nije osobito zanimljiv. Samo malo, vitko stablo.

Procvat u proljece i uresen plodovima proljeca. Imam loquat ljeta radi podrsku za clematis.

Povezani postovi:
  1. Voce

  

musmula

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.