Narance i voca

  

Loquat Proizrostanie

Loquat raste uglavnom u Kini, ali uzgaja jos od antickih vremena u Japanu, od kojih je snimljena u Europu. Usput, ovo je mjesto gdje ime Japanski. Pogotovo prevladava u Himalaji, Kina, Sjeverna Indija.

Obradene su voce i ukrasna biljka na crnomorskoj obali. Loquat ima debele, lisnato krune i mirisno, dugo cvjeta cvijece. Zahvaljujuci ovoj sposobnosti, to je prekrasna kuca biljka.

Musmula je mali zimzelen stabla velicine ili siroko razgranatom grm s gustim zaobljenim krunom dosezu visinu i do 1,52 m. Listovi su veliki, a podsjeca na lisce Ficus, ali svilenkasta-bijelo, dobro. Listovi su alternativni, kratka, gusta, kozast strukture duguljasto-ovalne, siljiti oblika i velicine. Izmedu ostalog, cvijece su ugodne arome, a bijela u racemes do 80 komada.

Cvijece, obicno u studenom ili prosincu za 1,52 mjeseci. Plodovi ugodno slatko-kiselo, osvjezavajuci okus, sadrze jabuka i limun kiselina i secer. Voce teziti do 2540 grama i zreli u lipnju i srpnju, su narancaste, okrugle i socne, slatko i kiselo-slatkog okusa.

U Adjara speyut na otvorenom polju. Valja napomenuti da je sjeme musmula brzo izgubiti odrzivosti, dakle, oni bi trebali biti posijano odmah nakon izbora voca, izbjegavajuci isusivanje. Najbolji sorti za dom cvijet su Tanaka, samani, premijer Advons, dijeta.

Loquat cvjeta zimi, a plodovi dozrijevaju tijekom ljeta. Temperatura, gdje uzgaja musmula, ne bi smjela pasti ispod 18 C. biljka mora cesto biti sprayed s vodom na sobnoj temperaturi, zadrzao cist, hranjene s kemijskim gnojivima. To je osobito vazno tijekom cvatnje i voca set.

Prve godine loquat se transplanted svake godine, stara postrojenja nakon 23 godina. Ako zelite presaditi SOD i gline-humus tla pomijesana s pijeskom. Gornji sloj svake godine, azuriranje, dodajuci piletina gnoja s humusa. U ljeto su u zraku.

Zahtijeva svijetlo mjesto u zimi 1416 s topline. Objava 19/11/2009 09:35. Sva prava pridrzana. Koristenje stranica materijala je moguce samo kada postoji izravna veza aktivna na .

Povezani postovi:
  1. trudna
  2. japonica

  

limunska kiselina, musmula, loquat, limun

© Copyright narance.ertk.info
Zanimljivosti o narance, limuna, breskve, marelice i drugo voce.